2777
2789
عنوان

لعنت به هر چی مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 66 پست
من کلا ۱۶ سالم بود اون وقت اصلا نمیفهمیدم برم مشاور با هم دوست بودیم تو دوران دوستی رفتارش خوب بود

خب دیگه خانواده هم تحقیق نکردند؟ اصلا چه حرفیه الان که ازدواج کردید. باید مشکل رو حل کنید با صحبت و یا مشاوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه خانواده هم تحقیق نکردند؟ اصلا چه حرفیه الان که ازدواج کردید. باید مشکل رو حل کنید با صحبت و ...

میگه من مشاوره نمیام خودم رفتم ولی مشاوره بهم گفت با شوهرت صحبت کن که بیاد واسش وقت گرفتم ولی روز مشاوره زنگ زده بود کنسل کرده بود

تیکر تولد یکسالگی دخترم
میگه من مشاوره نمیام خودم رفتم ولی مشاوره بهم گفت با شوهرت صحبت کن که بیاد واسش وقت گرفتم ولی روز مش ...

خب . اگر برای مشاوره همکاری نمیکنه خلی بده و کارتون خیلی سخت میشه . 

من کلا ۱۶ سالم بود اون وقت اصلا نمیفهمیدم برم مشاور با هم دوست بودیم تو دوران دوستی رفتارش خوب بود

سلام دوست من 

ببین اگه من درست گفته باشم شما خیلی بچه بودین که با هم دوست شدین و براثر همین احساسات و هیجان جوونی و خامی عاشق همدیگه شدین و خیلی زود ازدواج کردین حالا احتمالا شوهرت بهت شک کرده که شبها گوشی دستته با کی چت میکنی و اینطور چیزا 

اگه زندگیتو دوست داری واسه آرامش اونم شده یه مدت جلوی اون گوشی دستت نگیر و بهش بهونه نده تا ببینی حرف حسابش چیه 

بهش اطمینان بده که تو تنها مرد زندگیش هستی 

ضمنا یه موضوع مهم اینکه خانمها وقتی بچه دار میشن از شوهرشون غافل میشن شاید باورت نشه اما همه ی مردا به بچه هاشون و وقتی که همسرشون به اون توجه میکنه حسادت میکنن 

شاید ناخواسته این حس رو در اون ایجاد کردی

بابام خیلی خیلیییی حساسه اگه ببینه این همه مدت کتک خوردم و حرفی نزدم بخدا شوهرمو میکشه واسه همینه به ...

اینجور که خیلی بهتره دیوونه! بازم کسیو  تو دنیای واقعی داری ک بتونه درکت کنه

اینکارو کنی بهتره برات عزیزم.