2777
2789
عنوان

لعنت به هر چی مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 66 پست
قبول کن اشتباهتو ....مجبور شدم یعنی چی 😐عزیزم شوخی که نیست زندگی و سخت تر بچه ...پس فردا بچتون از ت ...

همیشه میگفت چرا بچه نمیاری و همین میشد شروع دعوا بعد که با هم صحبت کردیم قرار شد سه ماه بگذره اگه دیدم خوب شد بچه دار بشیم اونم ظاهرا خوب شد

تیکر تولد یکسالگی دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه میگفت چرا بچه نمیاری و همین میشد شروع دعوا بعد که با هم صحبت کردیم قرار شد سه ماه بگذره اگه دی ...

کلن شما خیلی ساده ای ...عزیزم اخه کسی تو 3 ماه تغییر میکنه ..بعدم یه سوال مطمئنی چیزی مصرف نمیکنه ؟؟

تو هم حق داری.. تو ک اعتیاد به گوشی نداری.درکت میکنم خب واقعا یه خانم خونه دارم حوصلش سر میره یا می ...

من تو خونه کلی کار میکنم تازه یه بچه کوچیکم دارم کلا خیلی سرگرم بچه ام هستم ولی وقتی کارم تموم میشه و بچه ام میخوابه خودمو با گوشیم سرگرم میکنم اول میرم پیشش بهش میگم بیا صحبت کنیم با داد و بیداد میگه ولم کن من امشب اتک دارم منم خسته شدم حمال که نیستم فقط واسش بچه داری و خونه داری کنم بالاخره تفریحم نیاز دارم

تیکر تولد یکسالگی دخترم

دوساله گواهینامه دارم انقد بهش میگم منم آدمم بهم ماشینو بده برم یه کم خوش بگذرونم میگه من ماشینمو نمیدم هر کاری میکنم بهم نمیده سر ماشینش حساسه کلا خیلی بدجنسه همه تفریحاتمو ازم گرفته

تیکر تولد یکسالگی دخترم
چی بگم واقعا یا باید مثل نسل قدیم بسوزی یا تلاش کنی برای رهایی

اگه جدا بشم چیکار کنم من بیست و یک سالمه واقعا از جدایی میترسم حس میکنم دیگه تا آخر عمر بدبخت میشم 

تیکر تولد یکسالگی دخترم
اگه جدا بشم چیکار کنم من بیست و یک سالمه واقعا از جدایی میترسم حس میکنم دیگه تا آخر عمر بدبخت میشم&n ...

عزیزم ترس باعث شکست یا یوی باش تلاش کن برای رونق رابطه یا تمامش کن 

اکانت واگذار شده اسمم مانا