2777
2789

عزیزم بستگی به شرایط شما و همسرتون داره

چه مالی

چه عاطفی

چه روانشناختی

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ٢٤سالگي برا اولين بار مادر شدم الان ٢٥هفته م حس ميكنم اندازه ١٠سال پير شدم

حاملگي اول رحم و بدن برا اولين بار شرايط جديدو تجربه ميكنه من از اولش استراحت مطلق بودم با درد شروع شد شبا تا صبح از درد بيدارم خيلي اذيت شدم خيلي زياد 

منم بارداری اولمه.26 سالمه. حالا میگم کاش 23 یا 24 سالگی میزاشتم باردار بشم بخاطر سن میگم.حس میکنم دیر شده. ولی جدا از استرساش و انتظار ، حس خیلی خوبیه دوسش دارم

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀

بارداری یه حس به شدت جدید و غیر قابل توصیفه 

حتی وقتی خیلی سخت یا آسون میگذره ولی نهایتا نتیجه ای فوق العاده و همیشگی میده

اگه قلبت میگه انجام بده اگه شرایط بدنی چک شده ای داری مثلا قند و تیروییدتو چک کردی یاعفونت نداشته باشی و... پس انجام بده 

اینجا یکی تو بارداری بهش خوش میگذره یکی بد

تو مثل هیچ کس نیستی و بدن و واکنشهای منحصر بفرد خودتو داری..

اما اگه هم فقط بخاطر ترس یا القای دیگران درمورد سختی و عدم آسایش آینده بخوای دوری کنی ضرر کردی

چون بالاخره غریزه و نیاز مادریت یه روز تو رو مجبور میکنه به بچه دارشدن و الان تو سن جوونی با سلولهای جوان خیلی بهتره تا اینکه برسی به سنی که تخمکهات کمی کهنه شدن و شما مجبور بشی برای هر هفته و هر ماهی یه لیست آزمایش گرون قیمت و استرس زا بدی و همش دعا کنی که خدایا بچم سالم باشه و مشکلی نداشته باشه

بارداری و زایمان و بچه داری هم سخته هم آسونه  هم غم داره هم شیرینی

اما قطعا شیرینی هاش بیشتره