2777
2789
جوراب هر ماه برا چیته😂

خب چیه   

جوراب پارازین و شیشه ای می پوشم هر روز سوراخ میشه.

سر کار میرم خوشم نمیاد .باید تمیز و نو باشه و بدون ایراد

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پول خوراکی هم زیاد میدم .اهل سینما و رستوران هستم.ولی باز کمتر پیش آمده بیشتر از ۷۰۰بشه

خودم تخمین بالا تر از یه میلیون زدم گفتم ببینم بقیه هم همین نظرو دارن زیاد نیست😅 

خودم تخمین بالا تر از یه میلیون زدم گفتم ببینم بقیه هم همین نظرو دارن زیاد نیست😅 

من بیشتر بخوام خرج کنم باید برم زندان   تا دلت بخواد وام و قرض دارم

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

من بیشتر بخوام خرج کنم باید برم زندان   تا دلت بخواد وام و قرض دارم

من میتونم با 500سر کنم ی ماه رو قشنگ

خوش بحالت من ماهی حدود ۴میلیون قسط میدم  

خوش بحالت من ماهی حدود ۴میلیون قسط میدم    

واااای قسط کمر ادمو خورد میکنه واقعا،   

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد