2777
2789
عنوان

جشن تولد پسرام

362 بازدید | 30 پست

سلامممم خانومااا سی ویکم همین ماه تولد دوقولوهامه خونواده شوهر جان امسال برااولین بار جشن و دعوتن میخوام حسابی خونه رو تزیین کنم ولی کلا گیج شدم اگه ایده ای دارین بجز تم تولد بهم بگین ممنون میشم عکس باشه هم چه بهتر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادکنک هلیومی‌ هم نبود با چسب ۵ سانتی بچسبون به سقف تولد پسر دوستم بود چسب رو زده بود به سقف بعد بادکنک رو به صورت قلب چسبونده بود خیلی قشنگ بود‌

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
خیلی خوشگله اینجور

بادکنک هلیومی منم فک میکردم کسی میدونه چقد درمیاد😁😁اخه قراره این دفعه من جشن و کلا برگزار کنم خرجشم خودم بدون دخالت شوهرجان نمیخوام کم بیارم 😁متوجهی که

بادکنک هلیومی‌ هم نبود با چسب ۵ سانتی بچسبون به سقف تولد پسر دوستم بود چسب رو زده بود به سقف بعد باد ...

یادم رفت بگم یکی دیگه از دوستامم‌ عکسهای بچه اش رو با روبان از بادکنک اویزون کرده بود بادکنک هم چسبونده بود به سقف

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
بادکنک هلیومی منم فک میکردم کسی میدونه چقد درمیاد😁😁اخه قراره این دفعه من جشن و کلا برگزار کنم خرجش ...

چسب بادکنک بگیر

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊