2777
2789
عنوان

جاری خانوم

998 بازدید | 39 پست

سلام .بچه ها  من یه جاری دارم که از اول خوشم‌نمیومد ازش کاراش رو اعصابمه با شوهرم خیلی شوخی میکرد و باهاش راحت بود من دوست نداشتم به شوهرم گوشزد کردم و شوهرمم رعایت کرد ولی ب جاریم نگفتم و اونم خیلی حالیش نیست چیکار کنم بنظرتون . شما از این مدل جاریا ندارین؟؟؟ جاریا شما چجوری میرن رو اعصابتون  

✨خدایا امیدم توئی✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شوهر و جاریم همینطور بودن تا یدفه چنان زدم تو برجک شوهرم ک الان از یه متری جاریم رد نمیشه جاریمم خیلی باهاش سرد گرفتم خودشو جم و جور کرد انتر خانم

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃

من جاریم با شوهرم فامیل نزدیکه مشکلی نداریم ؛؛اولا بدم میومد ولی الان هر دوتامون در یه حدیم با شوهرا هم؛؛ولی اون همیشه روبوسی میکنه با شوهرم ولی من فقط مناسبت ها با برادر شوهرم روبوسی میکنم