2777
2789
عنوان

جاری خانوم

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 39 پست
عاخه من نمیتونم اونقد راحت باشم با برادرشوهرم خودم روم نمیشه 

کم کم شروع کن 

مگه اون چیکار میکنه 

شوخی لفظی که راحتترین کاره 

یکم از فیلما ببین یادبگیر 

هرجا برادرشوهرت میره بدو برو پشت سرش 

مثلا اون میره اشپزخونه توهم سریع دوتا بشقاب بردار ببر هیچ حرفی هم نزن یه مدت اینطور باش بعد کم کم سر حرف باز میشه از یه سری حرفای رسمی باهاش شروع کن بعد کم کم وقت واسه شوخی هم پیدا میشه 

مثلا چای بریز بیار 

ببین اگر چیزی احتیاج داره قبل اینکه زنش بیاره تو بیار 

خلاصه یه کاری کن جاریت حس کنه تو میخوای جاشو پر کنی اون وقت دیگه شوهر تو را ول میکنه میره میچسبه شوهر خودش

یارب نظر تو برنگردد...
کم کم شروع کن  مگه اون چیکار میکنه  شوخی لفظی که راحتترین کاره  یکم از فیلما ببین ...

اوهوم فکر خوبیه🙄 اما خیلی کار سختیه  من دختر کم رویی هستم اما سعیمو میکنم

✨خدایا امیدم توئی✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوهوم فکر خوبیه🙄 اما خیلی کار سختیه  من دختر کم رویی هستم اما سعیمو میکنم

باور کن اگر خودم باهاش درگیر نبودم بهت نمیگفتم 

من فقط با برادرشوهرم سلام و احوالپرسی میکردم اما جاریم فقط مونده بود شبا پیش شوهر من بخوابه !!!🙄🙄🙄🙃🙃🙃

ببین راستی آرایشم خیلی تاثیر داره 

حالا نمیدونم این خانواده چطورین ولی اگر دیدی شرایط فراهمه یه مدت ارایش غلیظ بکن و هر بار به یه بهونه شوهرتو ببر خونه جاریت مطمئن باش خودش رابطشو باهاتون کم میکنه 

زنهای ایرانی از زن ارایش کرده میترسن

یارب نظر تو برنگردد...
باور کن اگر خودم باهاش درگیر نبودم بهت نمیگفتم  من فقط با برادرشوهرم سلام و احوالپرسی میکردم ا ...

😂😂😂😂😂😂😂 چ راه حل های خوبی تو کمکم کن لودفن🤗 

دیگه چیکار کنم که باهاش شوخی نکنه

✨خدایا امیدم توئی✨
کم کم شروع کن  مگه اون چیکار میکنه  شوخی لفظی که راحتترین کاره  یکم از فیلما ببین ...

بنظرم خیلی راه حل بدیه این چرا باید کاری که دوست نداری بکنی اینکارا عاقبت خوبی نداره بقیه هم که نمیدونن دلیل اینکارا چیه پیش خودشون چه فکری میکنن

بنظرم خیلی راه حل بدیه این چرا باید کاری که دوست نداری بکنی اینکارا عاقبت خوبی نداره بقیه هم که نمید ...

بهت میاد خود استارتر باشی 

من کسی مجبور نکردم 

راهی که ازش نتیجه خوب دیدم خواهرانه گفتم 

یارب نظر تو برنگردد...
بهت میاد خود استارتر باشی  من کسی مجبور نکردم  راهی که ازش نتیجه خوب دیدم خواهرانه گفتم& ...

واسه چی بهم بیاد وقتی یه کاری غلطه ,غلطه دیگه حالا شاید از نظر شما درست باشه چرا باید ادم باید تااین حد خودشو پایین بیاره

واسه چی بهم بیاد وقتی یه کاری غلطه ,غلطه دیگه حالا شاید از نظر شما درست باشه چرا باید ادم باید تااین ...

واااااا 

شوخی کردن یا حرف زدن با برادرشوهر کجاش پایین اوردنه ؟؟؟ 

نمیدونم چرا منو ریپلای میکنی 

من با استارتر حرف زدم 

شما اگر پیشنهاد بهتری دارید بفرمایید

یارب نظر تو برنگردد...