2777
2789
عنوان

جاری خانوم

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 39 پست

بنده باشوهرم دعواکردم 

هرموقم زیادی جاریم نزدیک شه یا بزنه روپایه شوهرم مثلا صدا کنتش من روموبرمیگردونم یا جدی میشم میفمه

خدارو میشه توجمله"عجب شانسی اوردم"حس کرد.خداکنه ماهم همیشه شانس بیاریم.یه صلوات لطفا😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم لنگشو دارم باچرب زبونی خودشو همه جا جا میده سرک میکشه خودشو میچسبونه به ما مسافرت میرفتیم سریع می اومد وهیچ خرجی هم نمیکنه میگه نداریم یکسره شوهرشو آویزون شوهرمن میکنه که بیکارنباشن طلا میخره میگه نداریم وخودش تنهایی سفر میره بعدا انکار میکنه خیلی بدم میاد ازش منم به شوهرم میگم اگه فلانی بیاد من نمیام تازه کم کم شناخت پیداکرده دیگه تعارفش نمیکنه تاجایی که بشه واقعا رومخه تقلید کار

منم شوهر و جاریم همینطور بودن تا یدفه چنان زدم تو برجک شوهرم ک الان از یه متری جاریم رد نمیشه جاریمم ...

چیکار کردی؟؟؟

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

ببین الان اون عضو جدیده و طبیعی برات غیر عادی و بدجور باشه ، یکم بگذره جا میوفته به ۱۰ سال دیگه فکر کن که روابط عادی تر بشه و همه بهم عادت کنید، ولی اگه تو حرفی بزنی هیچوقت از یادش نمی ره کینه میشه... 

حتما به چشم برادری شوخی می کنه 

یه مامانه فعال  😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍

ببین تنها راه درست و عاقلانه اینه همون رفتاری که اون با شوهرتو داره تو هم با شوهرش داشته باشی 

دیگه اصلا اصلا به شوهرت حرفی نزن 

به روی جاریتم اصلا نیار 

نذار ازت نقطه ضعف بگیرن 

بعضی جاریا خیلی آتیش پاره ن 

فک نکن تا بری بگی گوش میکنه به حرفت 

هیچی نگو فقط مثل خودش رفتار کن 

اون قطعا جوابش اینه برادرشوهرم مثل داداشمه تو هم همین جوابو بده البته اگر کسی ازت دلخور شد یا سوالی کرد 

یارب نظر تو برنگردد...
جاریت به شوهرت مثل برادرش نگاه میکنه و همین طور شوهرت به جاریت مثل خاهر  جو نی نی سایت کلا ذهن ...

منم نظر شمارو دارم دیگه عروس  هم جز خونواده محسوب میشه و این چیزا خیلی عادی و بی منظور هستش حالا اگه دخترخاله یا همچین چیزی بود حرفی جای ناراحتی داشت

منم برادر شوهرمو دوست دارم و شوخی میکنیم اما چیزی بینمون نیست

من با دوست دخترش برادرشوهر مجردم بیرون هم رفتم؛؛کلا ت سروکله ی هم میزدیم؛؛

بخدا اونایی که همه چیزشون رو باشه سالمترن تا اونایی که زیر زیرانه کاراشون رو میکنن

خانواده همسرم خیلی راحت میپوشن و با هم صمیمین؛؛ولی بخدا عشق بین زن و مردشون بی داد میکنه؛؛کلا عاشقانه همدیگرو دوست دارن؛؛تاحالا هیچ هرزگی ندیدم؛؛ولی مال خودم همه چیو عیب میدونم ولی هرزچندگاهی یه گندی از توشون میزنه بیرون؛؛مثلا تازه فهمیدم پسر عمه ام حاجیه رفته زن دوم گرفته

جاریت به شوهرت مثل برادرش نگاه میکنه و همین طور شوهرت به جاریت مثل خاهر  جو نی نی سایت کلا ذهن ...

نه باابا جو نی‌نی سایت ربطی نداره 

✨خدایا امیدم توئی✨
من با دوست دخترش برادرشوهر مجردم بیرون هم رفتم؛؛کلا ت سروکله ی هم میزدیم؛؛ بخدا اونایی که همه چیزشو ...

منم یه دختر عمو دارم ، تقریبا شرایط خانواده شوهرش شبیه خانواده همسر شماست اما خودش برام تعریف کرد که برای یه عکس خانوادگی سرش کنار سر برادرشوهرش چسبیده بوده یه حالی شده...اصلا نمیدونستم چی جوابشو بدم 

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 

من خودم از این جاری چندشام

نه تنها جاری،بلکه هر زنی رابطه منو با اقایون میبینه اولش ازم متنفر میشه

یکی از افتخاراتم اینه هیچ زن یا دختری من رو برا پسر یا برادرش پسند نکرد،از بس اخلاقای عجیب دارن

ولی یه مدت که میگذره همه میفهمن چیزی تو دلم نیست،کلا از بچگی با پسرا بهتر بودم تا با دخترا

ببین تنها راه درست و عاقلانه اینه همون رفتاری که اون با شوهرتو داره تو هم با شوهرش داشته باشی  ...

عاخه من نمیتونم اونقد راحت باشم با برادرشوهرم خودم روم نمیشه 

✨خدایا امیدم توئی✨