2777
2789
عنوان

علائم بارداری چیه

78 بازدید | 9 پست

من 5 روز از وقت پریودم گذشته هنوز تست نزدم

ولی صبها یه حالت تهوع خاصی دارم با معده درد خیلی کم هست😑☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️

من یک هنرمندم👑👑👑👑دستهایم حرف دلم را میزنند

خب بی بی بزن..به علامت هم نمیشه اعتماد کرد.

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایم هر نفر متفاوته مثلا خود من تا ماه پنجم از مرغ بدم میومد زود سیر میشدم حالت تهدع اصلا نداشتم 

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃
علایم هر نفر متفاوته مثلا خود من تا ماه پنجم از مرغ بدم میومد زود سیر میشدم حالت تهدع اصلا نداشتم&nb ...

وا من از ماه سوم تهوع داشتم الانم از اون میترسم استرس دارم تست بزنم مثبت بشه

اه

من یک هنرمندم👑👑👑👑دستهایم حرف دلم را میزنند
همون اوایل؟ 

بله 

پنجشنبه رفتم ازمایش گفتن مثبته و بتات ۱۷۰

دیروز رفتم دکتر گف ازمایش بده باز

ازمایش دادم دیشب گفت بتات ۸۰۰ هس

دوهفتع دیگه هم باید برم سونو

خدا حال همه رو خوب کنه..