2777
2789
عنوان

خوبی بدی دیدید حلال کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 31 پست

اگه خدا بخواد مشهدم سیل ببره میبره کاری به امام رضا نداره حرم امام رضا جای خودشو داره من ک خودم مشهدیم این حرفو میزنم مردم مشهد اگه حرمت شهر خودشونو نگه میداشتن یک کدومشون بدون چادر تو خیابون نمیگشتن نه اینکه با وضع ناجور و صورت صد قلم آرایش شده تا دم در حرم برن بعد اونجا بخاطر اینکه خادما بذارن برن تو چادر بندازن سرشون.یکی از دوستام تبریزی بود میگفت ما ها اگه جای شما بودیم هیچ روزی از زیارت امام رضا خودمونو بی نصیب نمیکردیم یک کدوممون بدون چادر تو خیابوناش نمیگشتبم ولی بازم امام رضا همیشه به مردم شهرش ارادت داشته

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم
نه گلم ابادان هستیم خطر برای ما هم هست اتفاقا فیلم ها رو دیدم مخصوصا اون خانمه که رفته بود خونه اش ز ...

خدای بزرگ حافظ و نگهدار شما و همه ی مردم سرزمین کشور عزیزم ایران باشه ان شاالله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.