2777
2789
عنوان

خوبی بدی دیدید حلال کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 31 پست

کجای مشهدی عزیزم؟

نترسید ایشالا ک‌ اتفاقی نمیفته

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا نگران نباش ما خوزستانیم چند روزه که اخطار سیل دادن ظرفیت سدها از قبل عید پر شده بود ولی هنوز ...

عزیزم لابد شما بالادست خوزستان مثل دزفول و اندیمشک هستین شوش و شعبیه و زمینای اطراف رو سیل برد بمیرم برا مردم مظلوم خوزستان رو پشت بوم زندگی می کنن ب جنگل پناه بردن واقعا تصورش هم برام هولناک و درد اوره فکرش رو بکن زن و بچه رو پشت بوم چطوری خدایا 

چه ربطی داره.بقیه ادم نیستن

منظورش اینه ک مشهدو قم روخدا به احترام امام رضا ‌و خواهرش نگه میداره منظوری نداشته.ماهم به امام رضاست واقعا 

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم
امام رضا رو دارید مطمئن باش چیزی نمیشه ب اون شهر همون طور که من یقین دارم ب قم چیزی نمیشه با وجود خو ...

ینی به نظر شما امام رضا و خواهرش ، بنده های خدا رو بیشتر از خود خدا دوست دارن که در مقابل بلاهای طبیعی از بنده های خدا در مقابل خدا دفاع میکنن؟! 

جالبه 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
عزیزم لابد شما بالادست خوزستان مثل دزفول و اندیمشک هستین شوش و شعبیه و زمینای اطراف رو سیل برد بمیرم ...

نه گلم ابادان هستیم خطر برای ما هم هست اتفاقا فیلم ها رو دیدم مخصوصا اون خانمه که رفته بود خونه اش زار میزد واقعا دردناک بود بیشترین خسارت روستاییا بردن چون هم خونه زندگیشون رفته هم سرمایه و کارشون و متاسفانه خوزستانی که همیشه مظلومه و بی یاور 

فقط خدا به دادشون برسه بعد سیل چطور میخوان به زندگی عادی برگردن

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»