2777
2789
عنوان

گاهی ناخواسته همون میشه که اروم از قلبت عبور کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 36 پست

اينم بگم وقتي حامله بودم دلم ميخواست پسرم به داداشم بره هم تيپ و هم اخلاقش الان ميگن كپي داييشه😅

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها تاحالا شده باخدا حرف بزنین واحساس کنین خدا جوابتو به قلبت الهام میکنه انگار داره باهات حرف می ...

اره من داشتم، کلا با خدا خیلی رفیقم تقریبا در هر 24 ساعت شبانه روز 50 بار باهم حرف می زنیم و به هم یه چشمک و یه لبخند رد و بدل می کنیم، عاشقشم

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .

از اونجایی که من از اون آدمهایی که همیشه یادمه میره چیزی که الان دارم یه روزی آرزوم بوده چیزی ندارم بگم.

اما الان یه شوهر خوب دارم یه خونه خوب یه دختر خوب 

و گیر دادم که براش یه خواهر خوبه بیارم و از بهزیستی به فرزندی بگیرم.

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر
اره من داشتم، کلا با خدا خیلی رفیقم تقریبا در هر 24 ساعت شبانه روز 50 بار باهم حرف می زنیم و به هم ی ...

منم یه وقتایی نگاه آسمون میکنم ولبخند میزنم براش. احساس میکنم خدا هروقت میخواد باهام حرف بزنه بهم میگه بنده من.

منم از کارمندی بیزار بودم اخرش شدم کارمند ، از این مدلا هم داشتم    

در اون حدم بدت بياد سرت مياد مغز دستور ميگيره عمل ميكنه كاري به خوب و بدش نداره پس به چيزايي دوس داري فك كني همونارو بدست مياري من تو خونواده مذهبي بزرگ شدم بابام سختگير و مذهبيه راستش دوس داشتم همسرم امروزي تر باسه ولي برعكس عين بابامه بيشتر خصوصياتش سخت گيريش از بابام بيشتره ولي ميگم شايد خدا دوسم داشته ك تقديرم پدر و همسر باخدايي بوده خدا مارو بهتر از خودمون ميشناسه و تو هر كارش خير و حكمتي هس مثلا اگه همسرم رفيق باز اينا بود ميدونم عذاب زياد ميكشيدم چون كم تحملم يا بد اخلاق بود زجر ميكشيدم چون دختر آروميم و حاضر جواب نيسم واس همينم خدا يه شوهر آروم و يه پسر آروم داد ك هر كي ميبينه تحسين ميكنه هم همسر و هم پسرمو

چه حس قشنگي گرفتم ويژگي هاي مثبت زندگي مو گفتم الكي نيس ميگن داشته هاتو تو يه جا يادداشت كن يا ويژگي هاي شوهرتو يادداشت كن موقعي ك ازش ناراحتي يادت بياد حس قشنگي داره🙂

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

اما من یادم نمیاد مرگ عزیزانم رو از دلم گذرونده باشم  

پدر و مادر و پدربزرگها و مادربزرگها و عمو و دایی و خاله ....همه رو مرگشون رو خواسته باشم

یادم نمیاد هفت سال نامزدی طولانی و حتی اسم بچه هم انتخاب کرده بودیم اما بعد عقد یکهو ناگهانی گفت طلاق و جدا شدیم یادم نمیاد طلاق توی برنامه ذهنی و زندگیم بوده باشه

یادم نمیاد گفته باشم تا طلاقم رو گرفتم خدا خواهرمم ازم بگیر و در آغوش خودم شاهد مرگ خواهرم باشم

یادم نمیاد اینهارو از خدا خواسته باشم .........😔

چقدر جالب بود تاپیکت. کاش برای منم به بهترین شکل ممکن بشه. الان تو گوش خدا گفتم.

انشاله که میشه یه لبخند هم با هم رد و بدل کن که مطمین بشی

استارتر خدازود حرف ترو میشنوه برام دعاکن خدااگه صلاح دونست به منم یه فرزند سالم وصالح هدیه کنه .همین ...

فاطمه جان انشاله که دامنت سبز بشه با یه فرزند صالح و سالم، خدا انشاله خواسته دلتو ادا کنه آمین 

از اونجایی که من از اون آدمهایی که همیشه یادمه میره چیزی که الان دارم یه روزی آرزوم بوده چیزی ندارم ...

در مورد اوردن فرزند دوم از بهزیستی واقعا بهتون تبریک می گم، یکی از ارزوهای واقعی منه، همه کاراشو کرده بودم که ناخواسته باردار شدم و موضوع از سمت بهزیستی کنسل شد ، انشاله که بعد بزرگ شدن بچه هام بتونم در این مورد دوباره اقدام کنم

در اون حدم بدت بياد سرت مياد مغز دستور ميگيره عمل ميكنه كاري به خوب و بدش نداره پس به چيزايي دوس دار ...

شکر نعمت نعمتت افزون کند، در طول روز با خدا زیاد باید حرف بزنیم از ائن چیزایی که لذت می بریم باید براش بگیم 

اما من یادم نمیاد مرگ عزیزانم رو از دلم گذرونده باشم   پدر و مادر و پدربزرگها و مادربزرگها و ع ...

خدا صبرت بده عزیزم، انشاله روزای خوب هرچه زودتر نصیبت بشه، حالا به چیزایی که می خوای فکر کن نه چیزایی که اتفاق افتاده و انرزیتو می گیره، دوباره شروع کن به ساختن با یه لبخند با خدا