2777
2789

گاهی ناخواسته همون میشه که اروم از قلبت عبور کرده

برای مثال:

1- 

زمستون سال 83 بود با دختر عموم از ارزوهامون در مورد ازدواج صحبت می کردیم، از ارزوهام بود که همسرم یه مرد تحصیل کرده و خوش قیافه و خوش استایل باشه ، برای مثال که بهتر متوجه بشه که چه جور شخصی مورد پسندمه، بدون ذهنیت قبلی اسم شهاب حسینی رو اوردم

کمتر از دو ماه بعدش نامزد کردم

روز عقدم چند تا از مهمونام ، مخصوصا عمه ام (که تا حالا چند بار تکرار کرده) که همسرم چقدر شبیه شهاب حسینی

2) معتقد به تک فرزندی بودم و خداوند مهربون یه دختر بهمون هدیه کرده بود، یه روز همکارم که تازه زایمان کرده بود، اومده بود اداره که یه سر بزنه بهمون، پسرشو که خیلی هم ناز بود داد بغلم تا با همکارا سلام و علیک کنه،  بچش تو بغلم اصلا غریبی نکرد ، سرشو همچین گذاشته بود رو سینم و دو رو ور رو نگاه می کرد که با ارامشش یه ارامش خاصی به من داد که اصلا دوست نداشتم از بغلم بره،

با اینکه از بچه دوم اصلا خوشم نمیوم، همون لحظه یه دفعه ای از دلم عبور کرد که ای کاش خدا به منم یه پسرمثل پسر همکارم هدیه کنه، کمتر از یکسال ناخواسته باردار شدم (و با کلی ناشکری و گریه و زاری بچه رو نگه داشتم)  و خداوند بهمون یه پسر ناز هدیه داد ، هر وقت به پسرم نگاه می کنم یاد اون لحظه می افتم که بین من و خدایم بود.

گاهی ناخواسته همون میشه که اروم از قلبت عبور کرده.

اتز این تجربه های ناب اگه دارین به اشتراک بزارین دوستای گلم

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .

مال من همچین ناخواسته و آرام هم نبوده :) همیشه جدی و محکم گفتم فلان اتفاق باید برای من بیفته یا چنان چیزی باید بشود...و همونطور شده 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من همچین ناخواسته و آرام هم نبوده :) همیشه جدی و محکم گفتم فلان اتفاق باید برای من بیفته یا چنان ...

از این موردا هم داشتم که با خدا دعوا کردم تا گرفتم   

یه باررفتم یه محیط اداری ازاونجا خوشم اومد آرزو کردم کاش اینجا محل کارم بود بعد چندسال دقیقا همونجا مشغول بکارشدم. توحرم امام رضا یه دختر نازدیدم بامامانش موهاشم حالت فرداشت گفتم خدایا اگه صلاحه یکی ازاینا به منم بده ازمشهدکه برگشتم باردارشدم یه دخترکه عاشق موهای فرشم😍

یه باررفتم یه محیط اداری ازاونجا خوشم اومد آرزو کردم کاش اینجا محل کارم بود بعد چندسال دقیقا همونجا ...

چقدر احساساتت شبیه بود 

کاملا حست کردم

مبارکت باشه 

یه باررفتم یه محیط اداری ازاونجا خوشم اومد آرزو کردم کاش اینجا محل کارم بود بعد چندسال دقیقا همونجا ...

خوش به حالت برای منم دعا کن 

آقای محترم من متاهلم لطفا درخواست دوستی نده با سپاس فراوان  

اره ميشه همچين چيزي منم ميگفتم پسري ك باهاش ازدواج ميكنم دستش تو جيب خودش باشه و از خونواده ش هيچ انتظاري نداشته باشيم و خرجي و خونه و زندگيمون مستقل باشه و حساب كتاباش دست خودم باشه😅 همينجورم شد مستقل زندگي ميكنيم و به خونواده ش وابسته نيسيم و خيلي دست و دل بازه و نه نميگه ك هيچ خودشم اصرار ميكنه واس خريد تازه خونه م ميخواد بخره ميخواد به نامم كنه ميگه هر چي دارم به نام تو ميكنم من چيزي نميخوام هر چي دارم مال تو 😍😅 هزينه عروسيمونم خودش داد يني كوچيكترين كمكي بابت مراسم عروسي از خونواده ش نبود ولي با اين حال بازم ناشكري ميكنم بعضي موقع ها يادم مياد ميگم خداروشكر همسرم اينقد هوامو داره

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop
خوشبحالت که خدا انقدر به حرفات گوش میده 

دقیقا..من گاهی ی نگاه ب خدا میکنم و با ی لبخندو گاهی پوزخند میگم باشه قبول شکرت 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
من هیچی تازه از اسم شوهرم متنفر بودم میگفتم کسی اسم بچشو این میزاره 

منم از کارمندی بیزار بودم اخرش شدم کارمند ، از این مدلا هم داشتم  

اره ميشه همچين چيزي منم ميگفتم پسري ك باهاش ازدواج ميكنم دستش تو جيب خودش باشه و از خونواده ش هيچ ان ...

خوشبخت باشین همیشه، شکر نعمت نعمتت افزون کند