2777
2789

سلام من میخام نشا توت فرنگی و گل محمدی و فلفل بخرم چقد هزینه داره؟

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
گل محمدي نشا نيست عزيزم كمتر از ١٠٠ تومن ميشه اينا كه گفتي برو بازار گل بخر

نشا توت فرنگی و فلفل قیمتش چنده؟؟؟؟

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل محمدي نشا نيست عزيزم كمتر از ١٠٠ تومن ميشه اينا كه گفتي برو بازار گل بخر

ببخشید فک کردم نشا داره گل محمدی

نشا توت فرنگی و فلفل قیمتش چنده؟؟؟؟

فلفل  دلمه  پارسال یک دسته خریدم  ۷ تومن 

امسال هنو  نخریدم

گوجه فرنگی هم یک دسته ۱۰ تومن بود پارسال

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
فلفل  دلمه  پارسال یک دسته خریدم  ۷ تومن  امسال هنو  نخریدم گوجه فرنگی هم ...

مرسی عزیزم

گل محمدی ما هفته پیش خریدیم 15 تومان ارتفاعش تقریباً 50 سانته  توت فرنگی بوته ی 5 تومان بود&nb ...

قیمتشون پس خیلی ارزون و خوبه ممنون از کمکمت

نشاء فلفل ارزونه توت فرنگي شايد يه ذره گرون باشه زنگ بزن باغ گل بزرگراه شهيد محلاتي قيمت ميده بهت&nb ...

چشم عزیزم دستت درد نکنه

خواهش گلم

میشه ازت خواهش کنم رفتی حرم برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنی؟؟؟؟؟؟؟دعا کن حامله نباشم اصلا اوضاع مالی خوبی نداریم الان!!!