2777
2789
عنوان

سونوی ان تی

186 بازدید | 6 پست

سلام.مامانای عزیز من دیروز توی ۱۲ هفته و ۴ روز سونوی ان تی انجام دادم.عددش ۲.۱ بود.دکترش گفت تا ۳ خوبه.

بعد رفتم آزمایش بدم دکتر آزمایشگاه کلی منو ترسوند.گفت عددت یه خورده بالاس و حتما این دکتره سونو اشتباه کرده .بنظرم برو سونو رو یه جا دیگه تکرار کن بعد آز بده.

منم اومدم یه آزمایشگاه دیگه که سر پسرمم میرفتم اونجا.بهش حرفای دکتر آزمایشگاه قبلی رو گفتم.گفت کی اینا رو گفته؟گفت تا ۲.۵ طبیعیه.اما ممکنه جواب آزمایش یه چیز بینابین دربیاد که در اینصورت غربالگریه دوم رو هم تکرار میکنی.جواب آزمایشمم هفته دیگه میاد.

نمیدونم چرا حرفای آزمایشگاه اولی کلا به هم ریخت منو.نگرانم کرد.

کسی بوده با عدد ان تی ۲.۱ بوده بچش سالم باشه؟راستی ۳۲ سالمم هست.

ببخشید درباره مشکل شما نمیدونم  

فقط خواستم بپرسم غربالگری اول تا کی وقت داره؟من الان دوازده هفته و یک روز هستم

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دکترم گفت نهایتش تا ۱۲ هفته و ۴روز برو.

مرسی عزیزم

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

عزیزم خیلیا بودن با nt بالا باز هم مشکلی نداشتن. برای نی نی من nt اش 1.3 یا 1.1 بود، ولی بازم غربالگری مرحله دومو برام نوشت دکترم. یعنی نگران مرحله دوم هم نباش چون اکثرا دکترا برای اطمینان بیشتر مینویسن دیگه الان

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم

عزیزم nt هر چه قدر به یک نزدیکتر باشه نرمال تره. غربالگری دوم هم ربطی به این نداره مینویسن برای همه. اما مال شما هم آ نرمال نیست. برای ازمایشتون هم جوابش بیاد بعد اگه ریسکش زیاد بود آزمایش های دیگه مثل آمنیوسنتز و... مینویسن. اونم خطر ریسک همه ممکنه بالا بیاد حتی اونایی که به یک نزدیکن پس نگران نباش