2777
2789
عنوان

بی اشتهایی کودک 15 ماهه

4230 بازدید | 25 پست

سلام دوستان خوبید ؟ دخترم 15 ماهه زیر وزنه یه مدت به خاطر دندوناش و سرماخوردگی کلا بی اشتها شده و هیچی نمیخوره خیلی لاغر شده پوست و استخون . چند نوع غذا درست میکنم و باهاش بازی میکنم ولی اصلا نه غذا میخوره نه اجازه میده دهنش بزاری چند نفر بهم گفتن سوپ مقوی درست کن با سرنگ دهنش کن ولی میترسم بچم اذیت شه حالا واقعا نمیدونم چکار کنم ؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من 20 ماهشه همینطوریه به زورم نمیشه بهش داد یا تف میکنه بیرون یا اصلا دهنشو باز نمیکنه فقط شیر ...

خیلی اسیریه . لاقل یه بچه رو میشه با عروسک و موبایلی گردشی گول زد این مدل بچه ها رو با هیچی نمیشه گول زد دختر من که همش میگه غذا باهاش بازی کنه شیرم فقط توی خواب

وزنی که همیشه زیر وزن بوده شیر خشک میخوره اونم دیگه خوردنش کم شده

کاش یززگتر بود‌ کلا از شیر میگرفتیش، من پسرم همین‌مشکلو داشت، بزاش موز و شیر و بیسکویت‌مادر و‌خرما رو ریختم تو‌مخلوط کن خورد، اشتعاش بهتر شد خیلییی، شماهم تمتحان کن ایشالله جواب بده

خیلی اسیریه . لاقل یه بچه رو میشه با عروسک و موبایلی گردشی گول زد این مدل بچه ها رو با هیچی نمیشه گو ...

نمی دونم والا چیکارشون کنیم پسر اولیه منم همینطوری بود یهو 3-4 سالگی به غذا افتاد الان که 10 سالشه اضافه وزن داره

به تاپیک غذایی من سربزن کلی غذای خوب توش دارم

مثلا

سیب زمینی و آبپز کن و با برنج پخته و کنجد خوب بکوب و قلقلی کن بزلر جدوش بخوره

تقصیر خودمونه: بعضی ها عددی نبودند ما انها را به توان رساندیم!!

کره رو بریز تو تابه با آرد برنج خوب تفت بده تا قهوه ای شه توش شیره و ارده رو بریز خوب قاطی کن 

بعد کمی سرد شد قلقلی کن بده بهش

تقصیر خودمونه: بعضی ها عددی نبودند ما انها را به توان رساندیم!!