2777
2789

تاهفته28مهم نیس عزیزم نگران نباش

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تا هفته 28 خیلی رو حرکات بچه حساس نشو.ولی خب بقول دوستمون اگه خ نگرانی ی ابمیوه شیرین و خنک بخ ...

میخورم 

آخه من سر بارداری اولم دیابت بارداری گرفتم میترسم زیاد قندی بخورم ولی این منو خیلی میترسونه شاید دوروز یه بار یه تکون بخوره

خیلی برام عجیبه خیلی تنبله😕😕😕😕

🙏🙏🙏😔

گلم نگران نباش منم همینطوری بودم دکترم گفت تا هفته 30 حرکات جنین هیچ ارزشی برای ما نداره 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 

برای منم همینه یه بار خیلی تکون میخوره و یه روز اصلا منم زود نگران میشم واسه من حتی با چیزهای شیرینی و بستنی هم تکون نمیخوره ولی تا چای یا نوشیدنی داغ بخورم تکونش و حس میکنم😂

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
برای منم همینه یه بار خیلی تکون میخوره و یه روز اصلا منم زود نگران میشم واسه من حتی با چیزهای شیرینی ...

برای منم اینطوریه ...چون میگن شیرینی باعث اینه که جنین تکون بخوره ولی برای من نه با شیرینی با هیچی تکون نمیخوره برام عجیبه هر وقت دلش بخواد حرکت میکنه😕😕😕خدا کنه به دنیا بیادم همینطور آروم باشه 

پسر اولیم تو دوران بارداری خیلی شیطون بود شکمم اینقدر اذیت میشد بس که کش و قوس میومد تو ماه هفت ولی این یکی کاملا برعکسه

برای منم اینطوریه ...چون میگن شیرینی باعث اینه که جنین تکون بخوره ولی برای من نه با شیرینی با هیچی ت ...

آخی عزیزم.انشاالله صحیح و سالم بیاد بغلت.😍

آره اگه بچه های آرومی بشن خیلی خوبه😂

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
برای منم اینطوریه ...چون میگن شیرینی باعث اینه که جنین تکون بخوره ولی برای من نه با شیرینی با هیچی ت ...

دقیقا منم بچه دوممه گاهی تکون نمیخوره التماسش میکنم بعد میگم بدنیا بیای همچین بزنمت اینقد حرص منو در میاری 😑😑

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
دقیقا منم بچه دوممه گاهی تکون نمیخوره التماسش میکنم بعد میگم بدنیا بیای همچین بزنمت اینقد حرص منو در ...

مثل من ....😅😅😅😅واااای بعضی وقتها بچه اولم فکر میکنه خل شدم ...وقتی باخودم حرف میزنم .هی میاد میگه مامان داداش نیست ....خوابیده