2777
2789
عنوان

کودک درون من💗💗💗

84127 بازدید | 1523 پست

سلام دوستان گلم 😍😍😍❤❤❤

امیدوارم حال دلتون خوش باشه 

روزهای پر از سلامتی و شادی رو داشته باشید💫🌟💫🌟

من رویا هستم 40 سالمه ولی دلم خیلی جونتره حدودا خودمو27 ساله میدونم 😍😂😂😂

سه تا بچه دارم که بسیار موفقن واز نظر اخلاق هم تو کل فامیل زبان زد 

قصدم از زدن این تاپیک کمک به مادرایی هست که قصد دارن بچه هایی شاد و موفق داشته باشن 

اونایی که هنوز بچه دار نشدن هم میتونن باشن حتی مجردها

چون خودم از مجردی دنبال تربیت ایده آل فرزند بودم کتاب خوندم ولی همش کلیشه ای بودن 

بنابراین سراغ تجربه دیگران و نتیجه رفتارهاشون رفتم و بعد از ازدواج نوع تربیت رو انتخاب کردم

زندگی خودمم الان عالیه خداروشکر و بدون حاشیه

خیال نکنید همه چیز از اول خوب بوده اصلا 

من به اندازه موهای سرتون مشکل داشتم ولی حلشون کردم همه چیز رو تجربه کردم هرررر مشکلی که بگین من داشتم 

ولی خداروشکر شوهرم اهل خیانت و خسیسی نبود

و اصلی ترین موضوعی که باعث شد بمونم و زندگیمو درست کنم عشق به شوهرم بود 

الان کنارتونم تا تجربه خودمو هر چند ناچیز در اختیارتون بزارم 

اسم تاپیک کودک دورنه 💗💗💗

همون کودکی که درون خودتون پرورش دادین (یعنی بچه های گلتون)

و همون کودکی که درون خودتون هست 💗💗💗💗💗

این دو مورد خیلی مهمن 

پس بیاین کنار هم مراقب هر دوتاشون باشیم😍😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

منم 20سالمه ودوتا بچه دارم و احساس میکنم 14سالمه

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم نیست خودتون یا شوهرتون قبلا چه تربیتی داشتین و با چه روشی بزرگ شدین 

مهم الانه که تغییر رو بپذیرید و با هم هماهنگ بشید و مقتدرانه عمل کنید 

روشهای بکار گرفته همون مدلهای روزمره خودمونه

نه کلیشه ای 

با توجه به سبک زندگیتون میتونید بچه هایی شاد و موفق داشته باشین

بچه هایی که به بزرگتر خودشون احترام بزارن

دخترایی که زندگی رو تو شوهر کردن ندونن

پسرهایی که به جنس زن با احترام نگاه کنن

خودساخته وبا اعتماد بنفس باشن 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
منم 20سالمه ودوتا بچه دارم و احساس میکنم 14سالمه

خیلی خوبه😍😍

من مجردم ولی میخونمت

بگو

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

برای تربیت بچه هاتون باید اول خودتون رو مورد برسی قرار بدین

بعد تصمیم بگیرین چجور بچه ای میخواین

یعنی دوست دارین در آینده بچه چجور رفتار کنه؟

و همون مدل مد نظر رو از بدو تولد روش پیاده کنید🌟

سلام رویا جون صبحتون بخیر،،من 25سالمه و احساس میکنم یه زن 50ساله ام دوتا ذختر گل دارم 5ساله و 1سال 7ماهه دلم به حال خودم و اونا میسوزه،،اصلا نمیدونم چی از زندگی میخوام و میخوام چطور بچه هام رو تربیت کنم واقعا انگاری دارم تو هپروت زندگی میکنم تورو خدا به من کمک کنید 

اگه میخوای زندگیت رو بسازی...اول باید بدنت رو بسازی...  وزن فعلی 78وزن هدف 55....قد 160

اصلا شاد نیستیم توخونه خیلی بحث داریم با شوهرم و باعث شده دحتر بزرگم خییلی بترسه و همیشه نگران باشه به خاطر همین خیییلی لاغره و ریزه جوری شده که اگه به شوخی صدامون بره بالا و شوخی کنیم این میترسه سریع میاد میگه چی شده..باشوهرم مشکل بزرگی نداریما ولی همیشه هم بحث داریم متاسفانه

اگه میخوای زندگیت رو بسازی...اول باید بدنت رو بسازی...  وزن فعلی 78وزن هدف 55....قد 160
سلام رویا جون صبحتون بخیر،،من 25سالمه و احساس میکنم یه زن 50ساله ام دوتا ذختر گل دارم 5ساله و 1سال 7 ...

سلام عزیزم قصد تاپیک همینه

شما اول خودتو بساز 

روحیه خیلی مهمه نصف تربیت بچه های گلت اکتسابی از حال و احوال خودته 

پا شو فکر کن و تصمیمتو بگیر 

تاپیک گلبوته جان مناسب حال خودته خوب شدی اون موقع به بچه ها میپردازیم 

الان برای شروع یک ساعت در روز باهاشون کشتی بگیر و بازی پر سروصدا کن 👌👌

یک نفر منو لایک کنه لطفا

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

تایپک گلبوته جون هستم از امروز میخوام شروع کنم کاراشون رو شنا هم اینجا درباره تربیتشون راهنمایی کنید که ان شاءالله زندگی منم عالی بشه

اصلا شاد نیستیم توخونه خیلی بحث داریم با شوهرم و باعث شده دحتر بزرگم خییلی بترسه و همیشه نگران باشه ...

خوب این بهانه خوبیه وقتی دخترت گلت با ترس میاد میپرسه چی شده

بعد که تنها شدی با شوهرت در موردش حرف بزنید و تصمیم بگیرین دیگه داد تو خونه نباشه

شوهرت رو قانع کن بخاطر بچه هات