2777
2789
عنوان

سالاد ماکارونی

298 بازدید | 24 پست

بچه ها یه سواللل. ذرت که تو سالاد و اینا میریزن رو همینطوری که از تو کنسروش در میاریم میریزیم دیگه؟ کار دیگه ای لازم نیست بکنیم مثلا آبپز و اینا درسته؟

من میخوام سالاد ماکارونی درست کنم توش چیا بریزم؟ ماکارونی شکلی و سس مایونز و سیب زمینی آپز و ذرت و دیگه چی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه  کنسرو باشه پتته دیگه ابشو بریز از ذرت استفاده کن 

من ژامبون تنوری 

مرغ 

خیارشور 

ذرت 

هویج نگینی یا رنده شده 

کلم سفید کمی 

نخود فرنگی میرنم 

با سس مایونز و کمی کچاب و سس فرانسوی

من مامان شدم🥲

ذرت تراریخته هستش دیگه استفاده نکن

من ماکارونی شکل شکلی و خیار شور ریز شده و مرغ اب پز ریش ریش شده خیلییییی کم فلفل دلمه ای باهم قاطی میکنم برای سس هم بیشتر ماست میریزم یه مقدار سس و یه مقدار  آب مرغ که آب پز کردم و فلفل و نمک و ابلیمو میریزم سس که آماده شد روی مواد میریزم و چند ساعت توی یخچال بمونه .😁😁😍😍😍😍😍

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹