2777
2789

سلام.دخترم ۲۲ماهشه،واقعا کلافه شدم از بس شیر میخوره،روانی شدم واقعا نمیدونم چطور از شیر بگیرمش،چندوقت فقط شبا شیر میخورد،تا ۲ماه پیش شیر شبشم گرفتم تا ۳ روز ندادم تاحدی گریه کرد که از حال رفت مجبور شدم بازم شیر دادم.دست تنهام‌.چکار کنم توروخدا کمکم کنید دیگه دارم دیوونه میشم.کاش شیر نداشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم ۲۰ ماهشه و واقعا مثل معتادا دور از جونش تا شیر بهش میرسه دو قلپ که میخوره اکی میشه میخوام واسه ماه رمضون دیگه بگیرم قشنگ مثل چسب بهم چسبیده

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
دخترم من دوسال و یه ماهشهر .روزی دوبار میخوره دلم نمیاد ندم

بخدا دوبار اشکالی نداره ،دختر من پدرمو درآورده بهش غذا میدم شیر میخواد.دراز میکشم میخواد واقعا دیگه نمیدونم

روزی چند وعده میخورن؟

بچه من 21 ماهشه. یکی ظهر واسه خواب میخوره، یکی شب قبل از خواب

نمیدونم چطوری بگیرمش

شیرخشکیه

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

تجربه بمن ثابت کرد زیر دو سال نگیر بچتو 

من یکسال و ده ماه و نیم بود گرفتم ...هر چی سعی وردم وعده هاشو کم‌کنم نزاشت.ی دفعه گرفتم.۳ماه شب تا صب هزار بار بیدار شد و میگف سرپا وایستا منو بچرخون...الان ک شیرمم خشک شده چن روزه شروع کرده دوباره برا خوابیدن و تو طول شب تا صب میک زدن...بهش میدم دیگه چاره ندابم.چقد شب تا صب پاشم بچرخونم .پدرم دراومد

ولی بعد دو سال با صبر زرد بگیرش..هم تلخه هم بد بو

روزی چند وعده میخورن؟ بچه من 21 ماهشه. یکی ظهر واسه خواب میخوره، یکی شب قبل از خواب نمیدونم چطوری ...

نه عزیزم واسه من قبل خواب .بعد خواب.قبل و بعد از ظهر همینطور...شبا ببینی چی بشه بخوابه وگرنه میخوره تا صبح

دخترم من دوسال و سه ماهشه.روزی دوبار میخوره دلم نمیاد ندم

ب مامانم میگم‌چحوری مارو از شیر گرفتی میگه من مث تو خودمو اذیت نکردم انقدر خدردید تا خودتون ول کردید .چون رفته رفته کم میشه شیر و بدمزه

نه عزیزم واسه من قبل خواب .بعد خواب.قبل و بعد از ظهر همینطور...شبا ببینی چی بشه بخوابه وگرنه میخوره ...

شیر خشکیه یا نه؟ تا صبح شیر تورو میخوره؟؟؟؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد