2777
2789
عنوان

کسی پسر سه سالو نیمه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 52 پست

فک میکنم پسرتون تنهاست...دوستی اشنایی کسی که بچه همسن داشته باشه ندارید که مرتب باهاش در ارتباطی باشید؟

پسر من به نظرم نصف خلاقیتاشو مدیون ارتباطیه که با دختر عمه هاشو و دختر خالشو و بچه های همسنش داره هست...

تو خونه هم یا میاد با من اشپزی میکنه یا همش مشغول ماشین بازی و کتاب قصه و تفنگ بازی هست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک میکنم پسرتون تنهاست...دوستی اشنایی کسی که بچه همسن داشته باشه ندارید که مرتب باهاش در ارتباطی باش ...

نزدیکم نیستن شهر دیگه ی هستن 

خدایا به تو توکل میکنم کمکم کن................................
نه بدون من نمیره فقط با خودم گاهی میبرمش خانه بازی یا پارک

وااای دقیقا مثل پسرِ منه که بدونِ من جایی نمیره!!!

همون خانه ی بازی و پارک هم باید کنارش باشم!!!

بعضیا بهم میگن پسرت بهت وابسته شده!!!

یه چیز درموردپارک رفتنش بگم اگه مثلا همیشه پسرمو فقط یه پارک یا خانه ی بازی ببرم خسته میشه و دیگه اونجا بازی نمیکنه به خاطر همین من سعی میکنم تنوع بدم و هردفعه یه جا ببرمش!!!

وااای دقیقا مثل پسرِ منه که بدونِ من جایی نمیره!!! همون خانه ی بازی و پارک هم باید کنارش باشم!!! ب ...

اتفاقا وقتی خانه بازیم میبرمش اصلا بازی نمیکنه هی میاد دنبال من 

خدایا به تو توکل میکنم کمکم کن................................

به نظرمن هرکاری میکنه ذوق کن اگه نقاشی کشید حتی اگه یه خط هم بکشه خیلییییییییییییییییییی شگفت زده نگاه کن ازش بپرس چی کشیدی اگه جوابم ندادبگو مارکشیدی با علاقه شعر یا قران بخون ماشاالله دخترمن دوسال ونیم هم نقاشی بلده هم دوایه ازقران