2777
2789

سلام . لطفا اگر مشاور خوب و دلسوز و کاربلد برای ازدواج در تهران میشناسید بهم معرفی کنید، یا اگه جایی رفتید و نتیجه گرفتید بهم بگید. فقط لطفا وقتی می‌خواهید معرفی کنید علاوه‌بر نام و نام خانوادگی مشاور ادرس و تلفنشم برام بنویسید و بگید نوبت دهیش چجوریه . من قضیه م واقعا ضروریه و به یک مشاور خوب احتیاج دارم .اولین بارمم هست میخوام مشاور برم. از این مشاورا که همش جلساتو طولانی می‌کنند معرفی نکنید چون نه خوشم میاد و نه زمانشو دارم ‌‌ . پیشاپیش ازتون ممنونم

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
کلینیک روانشناسی حال خوب 

کجاست؟ ادرس؟ تلفن؟ 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرچ کنید همه اطلاعات تو سایتشون هست

خوبه؟ شما رفتید؟ راضی بودین؟ پیش کدوم پزشکشون برم بهتره؟ 

دکتر گلزاری موسسه بیدار خیابان انقلاب هست. یکی دو نفر رفته بودند راضی بودند

ممنون، ادرس دقیق و تلفنش رو دارین بهم بدید؟

خوبه؟ شما رفتید؟ راضی بودین؟ پیش کدوم پزشکشون برم بهتره؟ 

عزیزم 

خودم میخواستم برم اما بهم خورد

آدرس و تعریف اینجا هم از کسی شنیدم که مادرش روانپزشک بود خودش رفته بود راضی بود

اگه جای دیگه هم بخوای توصیه ام اینکه بری پژوهشکده خانواده دانشگاه شهید بهشتی شمارشم سرچ کنی هست

عزیزم  خودم میخواستم برم اما بهم خورد آدرس و تعریف اینجا هم از کسی شنیدم که مادرش روانپزشک بو ...

ممنون.