تا اسفند ۹۸؟🤔🤔🤔 تو طولانی مدت هیچوقت افت نکرده قیمتا همیشه با شیب ملایمم شده درحال افزایش ...
عزیزم اگه با شیب ملایم بره بالا دیگه مردم نمیتونن زندگی کنن
افت میکنه
کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊 همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
كاش بشه واقعا اسفند ٩٧ كه وحشتناك بود چشم بدوزيم به اسفند ٩٨
انشالله میشه
کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊 همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊
ببخشیداااا ولی منبع موثق واسه خودش گفته . قرار بود همین موثقا تا 22 بهمن بیارن پایین
خواهش میکنم
دیگه من اینو شنیدم گفتم به شماهم بگم
بقیشو نمیدونم