2777
2789

من سه تومن دارم ولی هیچی نمیشه باهاش خرید... گذاشتم تو بانک لااقل نرم چرت و پرت بخرم... دلم طلا میخواد ولی پولم کمه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اون بالایی هاس

نکنه همونی که اوندفعه هم  میگفت  با سران مجلسه و  بعد میگفت میاد پایین و نیومد 

ستاد روحیه دادن 😉😉😉

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
دیگه چیا گفته بگو لااقال یه کم امیدوار بشیم

میدونی که یه انتخابات پیش رو داریم،انتخابات مجلس

برای اینکه رای بیارن دارن تلاش میکنن قیمتارو بیارن پایین

اگه یادتون باشه تو زلزله کرمانشاه دولت کمک چندانی نمیکرد،سپاه وارتش کمک کردن به زلزله زده ها

ولی تواین جریان سیل مجلس ودولت دارن خیلی کمک میکنن چون پیش رو انتخابات داریم

یه نوع سیاسته

بعدشم از طرف رهبر ونماینده ها وخبرگان و...خیلی فشار میارن به دولت تا شرایطو درست کنه

فقط همینارومیتونم بگم

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊
نکنه همونی که اوندفعه هم  میگفت  با سران مجلسه و  بعد میگفت میاد پایین و نیومد  ...

نه من امروز شنیدم وگفتم

قبلا حرفی نزدم

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊
ممنون عزیزم ،ایشالا ارزونی شه همه حالشو ببرن

انشالله

بتوني طلا بدون كارمزد بگيري خوبه  يه زنجيري چيزي

نمیخوام اونجوری... همیشه طلاهای حسابی گرفتم... دلم یه چیز خوب میخواد ولی نمیتونم دیگه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
نه من امروز شنیدم وگفتم قبلا حرفی نزدم

ممنون عزیز

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه