2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای دراوردن IUD در تهران

260 بازدید | 11 پست

سلام 

من می خوام IUD ام رو در بیارم نخش معلوم نیست و باید برای در اوردنش بیهوش شم و برم اتاق عمل. شش ماهه پیش یه دکتری می رفتم هر دفعه یه چیزی می گفت. الان می خوام یه دکتر خوب بهم معرفی کنید که بتونi این کارو انجام بده برام. مرسی

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=86197763]مگه چکاپ نمیرفتی چطور متوجه نشدی؟ هر۶ماه یا حداقل سالی یکبار چکاپ میرفتی؟[/QUOT

میرفتم مشکلی نبود سرجاش بود منتها نخش نیست الان 

الان میخوام در بیارمش 

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......
ببین بایداول سونوبدی ببینی شایدخیلی بالارفته وبایدباعمل دربیارن البته عمل خاصی نیست ونترس  اتف ...

سونو رفتم فقط گفت iud  سرجاشه  همین 

شش ماه پیش دکتری می  رفتم همش میگفت پریود شدی بیا پاک شدی بیا 

اخرشم گفت من وقت ندارم 

نه بابا آیودی رو همون زمانی که تو پریودی میذارن همون زمانم درمیارن بهترین زمانش روز سوم پریوده چون دهانه رحم به بیشترین میزان باز بودنش میرسه من تو مرکز بهداشت شیبانی پرونده دارم همونجا برام گذاشتن و برای چکاپم هر سال میرم همونجا خیلی ارزونو کارشونم مطمئنه هرسالم تست پاپ اسمیر میدم گفتن تا 3 سال تست بدم بعد از اون هر 5 سال یکبار

آدمی ساخته اندیشه خویش است فردا همان میشود که امروز اندیشیده است
موریس مترلینگ