2777
2789

خیلی باحاله که ..خیلیم قشنگ بود ..دیوونه بازی نبود ...بعدم جنبه رو ببرید بالا ...حالا مگه پایتخت نشون میده تمام شخصیت ها یه مشکلی دارن پس مازنی ها هم اعتراض کنن که ما اینطور نیستیم مثلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بعدشم من از یه چیز دیگهکه تو فیلم بدم اومد که همیشه تخمه دستشون بود تو همه حال ولی ماها اصلا تخمه خور نیستیم تا اون حد 

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌
مام‌مازنذرانیم‌اونجوری لباس نمیپوشیدیم ک‌پایتخت‌میپوشیدن اونجوریم حرف نمیزنیم😂بیخیال طنزه دیگه

😁😁مام اصفهانیم اونجوری که تو جکا میگن نیستیم😬😄

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

خب رقصا باهم متفاوته، منم شوهرم کرده دیدم ی چیزی تو این مایه ها میرقصن، ی مدتم داشت ب من یاد میداد ساده هاش اینجوری بودن ی سری هم سخت بودن ک میگفت مردونس و مردا میرقصن

قشنگ بود که رقصشون😶

قشنگ بود ولی مسحره بازیش زیاد بود بعد مال مراسم عروسی هم ساز نیست ارگ میارن 

💓پسرم جون و دلم عاااشقتم.💓 میشه یه صلوات برا پسرم بفرستی
واضح بود 😒

نهههه  

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

چقد‌ما مارندرانیا جنبمون بالایست خدایی پنج فصل پایتخت‌دادن‌خودمون چقد حال کردیم باهاش😂درصورتی ک فرهنگی ک اینا نشون‌دادن‌خیلی دوره از ماها و ادمای اطرافمون

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

منکه دیشب دیدم رقصشون هیچ ایرادی نداشت اتفاقا توشهر ما از سنندجیا دعوت میکنن عین همین فیلمه میرقصن

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"