2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری تیتر بتا دادن ؟؟

176 بازدید | 13 پست

من ی روز بعد از تاخیر پری تیترم ۳۵۶ بودش و سه روز بعدش ۱۲۷۴ بودش و چار روز بعدش دوباره ۸۵۰۰ شد و ۴۸ ساعت بعد از تیتر سومم شد ۱۱۰۰۰ الان اینجا دو برابر نشده یعنی ۸۵۰۰ باید ۱۷۰۰۰ بشه ک نشده برا چی تو رو خدا . الانم ۵ هفته و چار روز هستم . لطفا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

چقدر آزمایش رفتی 

تقریبی خیلی دقیق نیست که حتما دو برابر شه

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر آزمایش رفتی  تقریبی خیلی دقیق نیست که حتما دو برابر شه

عزیزم.....منم خارج رحم شدم هفته ششم ....خدا بزرگه حتما به وقتش میاد

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

خوب از ۸۵۰۰ مگه ن باید ۱۷۰۰۰ بشه بعد از ۴۸ ساعت . مال من شده ۱۱۰۰۰ یعنی فقط ۲۵۰۰ بالا رفته

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مهم اینه بتات بالا رفته...زیاد رو این ۲ برابر شدنه حساس نباش

خیلی میترسم چون سابقه دو تا سقط دارم

پیشرفت بتات خوب بوده نترس

آخریش خوب نیست گلم از ۸۵۰۰ شده ۱۱۰۰۰ برا این میترسم

آخریش خوب نیست گلم از ۸۵۰۰ شده ۱۱۰۰۰ برا این میترسم

ببین عزیزم همین ترس و استرس برای جنین سمه...آروم باش و از خودت مراقبت کن...بسپر به خدا

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه