2777
2789
عنوان

چقدر بچه داری سختهههه😭دلم برای دو نفره بودن تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 19 پست
من این حالو دو بار تجربه کردم ولی آسایش قبل از بچه هیچ وقت برنمی گرده 😉

دومی رو که آوردین ، پشیمون نشدین؟

تازگیا رفتم تو فکر بچه دوم 

ولی خیلی میترسم که پشیمون بشم 

به نظرم بچه داری خیلی کار سختیه 

مخصوصاً دو سال اولش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم من درکت می کنم الان سه هفته مونده به زایمانم و من همش ذهنم درگیر این مسائله .😔😔

من بخاطر زردی بچم مجبور شدم همش خنکی بخورم.

بخاطر همین این حالات روحی اومده سراغم

چون زن بعد زایمان باید گرمی بخوره تا دچار افسردگی بعد زایمان نشه. که متاسفانه من اصلا گرمی نمیتونم بخورم

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....
دومی رو که آوردین ، پشیمون نشدین؟ تازگیا رفتم تو فکر بچه دوم  ولی خیلی میترسم که پشیمون بشم&n ...

پشیمون اصلا نیستم ولی خیلی سخت شده اوضاعم

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
عزیزم ناشکری نمیکنم بخدا ان شالله زایمان کنی متوجه حالم بشی. من عاشق بچمم اما یه حالی دارم یه تنهایی ...

کاش منم بارداربشم دعام کن  گلم من تازه عروس کرده بودمااونطوری بودم فک میکردم وارد ی زندگی ی مسئولیت سخت شدم بچه از زندگی هم مسئولیت زیاده ببوسش و دعاکن ک خدا قسمت منه بکنه😘😘💋💋