2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی در مورد غسل

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 21 پست
نمی تونم هر روز بشورم پوستم موهام خشک میشه

اگه من درست فهميده باشم كه خود غسل براتون سخته،عزيزم بايد توجه كنيم كه باقى موندن به حالتى كه غسل لازم داره ،عوارض روحي خيلى بدى داره،خيلى در روايات تاكيد شده كه زود ازون حال بيرون بياد آدم،خوب بدون غسل هم كه عبادات ديگه مثل نماز و روزه باطله پس كمى تلاش كنيد مشكل خل ميشه به اميد خدا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری با طشت توضیح میدی؟  

ببين اگه وان يا طشت خييييلى بزرگ باشه كه مى تونيد يك باره در آب فرو بريد و نيت غسل ارتماسى كنيد.ولى اگه يه كوچك هم داشته باشيد و بخواهيد غسل ترتيبى كنيد كار راحت تر ميشه،موها و سر رو وارد آب مى كنيد تا پايين گردن ،به نيت شستن سر 

بعد به نيت شستن سمت راست ،دست بعد پا و كلا سمت راست بدن رو توى آب قرار مى ديم ،سمت چپ هم به همين ترتيب.

اين طورى از غسل با دوش راحت تر و سريع تره.

عزیزم مهم نیس ک بخای بدنت رو شامپو بزنی .ولی باید آداب غسل رو ب جا بیاری اگ همینطور کامل بری زیر دوش حمام غسلت باطله

واسه مشکلم یه صلوات می‌فرستی؟ ممنون عزیزم  .منو بیشتر دوس دارین یا مادر شوهرتون رو  .تیکر بارداری نیس همینطوری گذاشتم
عزیزم مهم نیس ک بخای بدنت رو شامپو بزنی .ولی باید آداب غسل رو ب جا بیاری اگ همینطور کامل بری زیر دوش ...

نه دیگه میری زیر دوش خیس که شد میگی سر و گردن طرف راست طرف چپ قربت الی الله 

اره؟؟ 

نه دیگه میری زیر دوش خیس که شد میگی سر و گردن طرف راست طرف چپ قربت الی الله  اره؟؟

آره درسته

واسه مشکلم یه صلوات می‌فرستی؟ ممنون عزیزم  .منو بیشتر دوس دارین یا مادر شوهرتون رو  .تیکر بارداری نیس همینطوری گذاشتم