2777
2789

سلام بچه ها من امروز رفتم سونو بر اساس سونوی قبلی که چهار هفته قبل دادم الان هشت هفته و چند روزمه که تو سونو زده بود اندازه جنین ۵ میلیمتر بدون ضربان سن بارداری شش هفته  . دکترم گفت احتمالا تو شش هفتگی رشد متوقف شده برو برای کورتاژ حالا من گفتم یه هفته دیگم صبر کنم مجددا سونو بدم کسی شرایط من رو داشته؟

لکه بینی داری عزیزم؟

یه هفته دیگه صبر کن شاید انشالله قلبش تشکیل شد یا خدای نکرده خودش سقط شد

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لکه بینی داری عزیزم؟ یه هفته دیگه صبر کن شاید انشالله قلبش تشکیل شد یا خدای نکرده خودش سقط شد

نه ندارم . اوایل داشتم که شیاف سیکلوژست میزاشتم از امروز دیگه نمیزارم

اگه لکه بینی نداری یه هفته دیگه صبر کن اگه نخواد بمونه میوفتی خونریزی

بالاخره بعد از دوتا سقط منم مامان شدم😊 انشاا...هرکی چشم انتظاره بزودی زود مادر یه فرشته کوچولو میشه الهی آمین👧
اگه لکه بینی نداری یه هفته دیگه صبر کن اگه نخواد بمونه میوفتی خونریزی

اوایل لکه بینی داشتم که شیاف میزاشتم الان دیگه نمیزارم ممکنه اصلا به خونریزی نیفتم؟

نه ندارم . اوایل داشتم که شیاف سیکلوژست میزاشتم از امروز دیگه نمیزارم

شیاف نزار 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
اوایل لکه بینی داشتم که شیاف میزاشتم الان دیگه نمیزارم ممکنه اصلا به خونریزی نیفتم؟

معمولا میوفتن خونریزی.من خودم واسه دوتا بچه که قلب نداشتن افتادم لکه بینی بعدشم خونریزی.اصلا جنینی که مشکل داشته باشه خودش دفع میشه یه چند روز،دست نگه داراگه قلب نیومد زعفران بخور پیاده روی زیاد یا امپول بزن  تا دفع بشه سعی کن به کورتاژ نکشه میگن رحم شل میشه مخصوصا اگه بچه اولته.بعد سقط هم سردی مصرف نکن تا میتونی کاچی بخور  تا رحم پاک بشه

بالاخره بعد از دوتا سقط منم مامان شدم😊 انشاا...هرکی چشم انتظاره بزودی زود مادر یه فرشته کوچولو میشه الهی آمین👧
نمیزارم دیگه 😢

ناراحت نباش دوباره باردار میشییی

منم یه سقط داشتم دو ماه بعد باردار شدم دوباره 

ناراحت نکن خودتو❤️

توکل به خدا اره بچه اولمه

اگه خدایی نکرده سقط شد حتما واسه بچه دوم تحت نظر باش و بگو کل ازمایشا ژنتیک رو دکتر واست بنویسه من بخاطر سهل انگاری سقطم شد دوتا