2777
2789
عنوان

گوشت کوب برقی برای میکس سوپ بچه

719 بازدید | 7 پست

کسایی که از گوشت کوب برقی برای میکس کردن سوپ بچه استفاده میکنین داغ میکس می کنین؟ من هر موقع میکس می کنم کف میکنه مشکلی نداره؟ و اینکه اگه زیاد با گوشت کوب برقی هم بزنیم خاصیتش و از دست میده؟ تو قابلمه خودش میکس می کنین؟

بچت چند ماهشه من اویل میکس میکردم بعد ماهای بالاتر یعنی از نه ماه به بالا دکتر گفت کم کم لهش کن میکس نکن تا بچه عادت کنه یه چیزایی رو زیر دهنش حس کنه تا قورت دادنو یاد بگیره له نه اینکه درشت بزاری ها جوری که بتونه بخوره

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاصیتش چرا از بین بره اخه....نه نمیره ....😐😐😐

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

و ته بلندر رو بچسبون کف قابلمه تا کمتر کف کنه 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

نه از بین نمیره خاصیتش

داغ میکس میکنیم.

البته ما سوپ خودمون هم میکس میکنیم

هیچوقت سعی نکردم اَدای آدم خوبارو در بیارم....همیشه،اگه لازم باشه، حتی بدترین چیزارو راجب خودم میگم