2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با سیر و پیاز و جعفری و گشنیز و رب انار و گردو، تو فر میزارم خیلی خوب میشه 

یعنی توی تابه قبلش این موادو تفت میدی؟یا نه همشونو میذاری داخل مرغ و توی فر؟

یعنی توی تابه قبلش این موادو تفت میدی؟یا نه همشونو میذاری داخل مرغ و توی فر؟

اره همه رو تفت میدم آخر سر گردو چرخی و رب انار اضافه میکنم

اگه دوست داشتی زرشک یا آلو هم میتونی اضافه کنی

دستمو ول نکن🤲🏻

مرغ رو کامل میشورم ادویه میزنم و با کره کمی سرخ میکنم.مواد داخلش .پیاز داخ سبزی معطر آلو زرشک گردو رب انار.هم تو شکمش میریزم هم روش.میزارم قابلمه یکم آب میریزم که بپزه بعد نبم ساعت پوستشو میزنم کنار و از شیش میریزم روش تا مرغ هم رنگ بگیره هم مزه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

شکمشو با پیاز داغ فراووون و زرشک و کشمش پلویی و آلو و گردو پر میکنم و میزارم تو کیسه مخصوص فر

برای مرغ درشت ۲ساعت و مرغ متوسط ۱ونیم ساعت با حرارت۱۸۰ درجه.

مرغ رو از شب قبل با پوست مزه دار میکنم تو ظرف دربسته تو یخچال.یه پیاز گنده هم روش خلالی میکنم.یددنه لیمو هم روش میچکونم.

مزه ش فضاییه.هر کی خورده عاشقش شده

من اول مرغ و میزارم تو مواد یه سس درست میکنم میزارم داخلش هم واسه کبابی هم فر عالی ترد میشه واسه یه مرغ به اندازه ۷ یا ۸ تا قاشق ماست یه پیاز سیر و خورد کن بعد نصف قاشق رب و دو سه قاشق سرکه سفید دو سه تا قاشق هم ابلیمو تازه نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و به اندازه دو سه قاشق هم سس قرمز تند اینا رو مخلوط کن  خوب مرغ و بهش اغشته کن بزار تو یه نایلون دو سه ساعت حداقل بمونه اگه بیشتر باشه که بهتر بعد از مواد در بیار بزار تو فر من داخل شکمش رو جععری و شوید زدشک و گردو یکم رب انار با یه حبه سیر میریزم نیم ساعت اخرم در میارم زعفران و کره میمالم روی مرغ با یکم اویشن و پودر سیر مجدد میزارم تو فر طلایی میشه