2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو https://ravazadeh.com/fa/zanannazaei-hamelegi/725-پاسخ-پرسش-نامنظمي-سيكل-قاعدگي-(تاخیر-انداختن). ...

https://www.google.com/amp/s/www.aparat.com/v/wWhy5/%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D8%AA_%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87_-_%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1_%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87?amp

همیشه ۱۸ساله هستم  
چند روز و چه مقدار بخورم عزیزم؟از عرقش هم میشه استفاده کرد یا دم کرده بیشتر جواب میده

من دم کرده استفاده میکردم تا یکماه

هر روز دم میکردم روزی یک تا دوتا لیوانشو میخوردم

واسه تنظیم هورمون خوبه خوردم منظم شد

البته چاق کنندس

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌

سلام عزیزم... ایام پاکی رازیانه دم کن با عسل بخور

حتما با چای دارچین یا زنجفیل بخور

رحم و گرم نگهدار ذار ...مواد غذایی با طبع سرد اصلا نخور...سعی کن لبنیات و غذات کم چرب باشه.... ی راهکار دیگه عم هس نمیدونم بگم متوجه میشی یا ن....چون من محقق طب سنتی هستم...ک انجام بدی تخمدانات فعال بشن

سلام عزیزم... ایام پاکی رازیانه دم کن با عسل بخور حتما با چای دارچین یا زنجفیل بخور رحم و گرم نگهد ...

سلام گلم میشه راهکار دیگ رو هم بگی ممنونت میشم

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏

من دم کرده استفاده میکردم تا یکماه هر روز دم میکردم روزی یک تا دوتا لیوانشو میخوردم واسه تنظیم هور ...

حتما انجام میدم بیینم برای من چطور میشه

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏

سلام گلم میشه راهکار دیگ رو هم بگی ممنونت میشم

چشم....دست چپ ...بین انگشت ۲و۳از سمت راست .نیم سانت بیا پایین..این محل تخمداناس...روزی نیم ساعت عمیق ماساژ بده...تخمدانا فعال میشن

میش لطفا برا فعال شدن تخمدان به منم راه حل بدین 

اره  عزیزم

...دست راست یا چپ فرقی نداره....دست چپ و مادر نظر میگیریم....بین انگشت ۲و۳محله تخمداناس...ی نیم سانت بیاین پایین این قسمتارو عمیق روزی نیم ساعت ماساژ بدین با گردو باشه ک چ بهتر اگ نبود با ته خودکار