2777
2789
عنوان

🚺توصیه ای مفید برای خانمها🚺

667 بازدید | 43 پست

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر بذار دستتو ببوسم

نفرمایید😘😘😘

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

من اینجوریم

کلا وقتی حال ندارم تا سه روزم ظرفا نمیشورم گاهی شوهرم میشوره البته میگرنم دارم کلا زمینگیر میشم 

خدا اینجور مردارو خیر بدع 

خیلی خوبه تو کارای خونه کمکم میکنه وقتی بخوام

توروخدااااا این اراجیف به خورد مردم ندید 

خب اینجوری اقایون هم بگن هر روز سرکار رفتن و به موقع قسط پرداخت کردن ممنوع چون اگه یه روز حال نداشته باشین زنتون شاکی میشه 

اخه بابا هرکسی باید شعور داشته باشه بفهمه یه موقعی همسرش حال نداره چه خانم برای کار خونه چه آقا برای کار بیرون پس هردو باید با گاهی بی نظمی و بی پولی کنار بیان

اگر این شعور رو ندارن توروخدا تعمیم ندین به همه 

اقایونم هر وخت عشقشون نکشید کار نکنن بزار خانما فک نکنن وظیفه شونه😒😒😒

کار بیرون با خونه یه کم متفاوته یه کم دیر و زود اتفاقی نمیفته. خانما مخصوصا بعدبچه خیلی فشار روشونه به خصوص اگه شاغل هم باشن

اقایونم هر وخت عشقشون نکشید کار نکنن بزار خانما فک نکنن وظیفه شونه😒😒😒

توان جسمی زن خیلی کمتره من خودم خیلی خسته میشم و البته کار خونه درامد ک نداره مثلا معیشتو دچار مشکل کنه پس استراحت بیشتر خیلی خوبه مخصوصا برای خانم

ولی اقایون تفریحشون کار وبیرون خونه بودنو ایناس مردی ک بعد یه ماه کار نکردن سالم وقبراق تو خونه بشینه و عین خیالش نباشه حتما یه ایرادی داره

توروخدااااا این اراجیف به خورد مردم ندید  خب اینجوری اقایون هم بگن هر روز سرکار رفتن و به موقع ...

مردا با زنا خیلی متفاوتن،نمیشه یه نسخه برای هر دو بست 

اینکار از هر لحاظ قابل بحث ومناقشه اس

بچه در الویت هست اگربخواهی مرتب و به بچه برسی کارخونه رو دیگه نمیشه منطم انجام داد ولی خیلی مردها اینودرک نمیکنن

اینا اراجیف نیست

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
توان جسمی زن خیلی کمتره من خودم خیلی خسته میشم و البته کار خونه درامد ک نداره مثلا معیشتو دچار مشکل ...

ینی واقعا فکر میکنین کار بیرون واسه مردا تفریحه اونم تو این گرونی و بدبختی؟ اگه دو روز خوب کار نکنن یا اخراج میشن یا درامدشون خوب نیس اونوقت اگه یه کیلو کمتر میوه بخرن همین شماها بیچاره شون میکنید

مردا با زنا خیلی متفاوتن،نمیشه یه نسخه برای هر دو بست  اینکار از هر لحاظ قابل بحث ومناقشه اس

متفاوتن ولی اصلا معنی نداره وظایفتو بخوای انجام ندی که مبادا طرف پررو شه یا اگه یه روز نتونستی شاکی بشه

توروخدااااا این اراجیف به خورد مردم ندید  خب اینجوری اقایون هم بگن هر روز سرکار رفتن و به موقع ...

شوهر من بعضی وقتا به خودش مرخصی میده میمونه خونه استراحت میکنه. بعضی وقتا حقوقش نمیرسه قسطارو بده. عوضش درک نداره من استراحت کنم. بس اینا اراجیف نیس