2777
2789
عنوان

🚺توصیه ای مفید برای خانمها🚺

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 43 پست
بچه در الویت هست اگربخواهی مرتب و به بچه برسی کارخونه رو دیگه نمیشه منطم انجام داد ولی خیلی مردها ای ...

قبول دارم ولی در نهایت میشه به شوهر بگیم عزیزم من با بچه نمیرسم کارای خونه رو همه شو انجام بدم یا خودت کمکم کن یا یه نفرو بیاریم کمک حالم باشه نه اینکه کار نکنیم مبادا پررو شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی واقعا فکر میکنین کار بیرون واسه مردا تفریحه اونم تو این گرونی و بدبختی؟ اگه دو روز خوب کار نکنن ...

ببین در هر صورت کار برای مرد یه نوع کُنش مطلوبه من کلی گفتم ک اینجوره

حالا بعصیا کارشون براشون دوسداشتنی ومقبوله بعضیا نه

اکثرا بر بابا علاقه وانتخابه ک شغل انتخاب میشه دیگه

البته استثناهایی هن هس

توان جسمی زن خیلی کمتره من خودم خیلی خسته میشم و البته کار خونه درامد ک نداره مثلا معیشتو دچار مشکل ...

باهات موافق نیستم انصاف نیست مرد خسته و کوفته از سرکار بیاد اولین صحنه ای که میبینه یه خونه ی شلخته باشه بخدا کار کردن تو هیچ شرایطی برای مرد تفریح حساب نمیشه میفهم خانما هم گاهی خسته میشن مریض میشن شوهر خودم خیلی وختا ظرفا رو میشوره خونه رو مرتب میکنه اما من واقعن دلم نمیاد ازش کار بکشم بیرون به اندازه ی کافی خسته میشه

ببین در هر صورت کار برای مرد یه نوع کُنش مطلوبه من کلی گفتم ک اینجوره حالا بعصیا کارشون براشون دوسد ...

خب حرفت قبول ولی فک کن گاهی شوهرت از قصد یه قسطی رو نریزه یا خرید نکنه که باعث نشه شما فک کنی همیشه وظیفه داره اینکارو بکنه اونوقت واکنشت چیه

متفاوتن ولی اصلا معنی نداره وظایفتو بخوای انجام ندی که مبادا طرف پررو شه یا اگه یه روز نتونستی شاکی ...

این پررویی وشاکی شدن ک کلا حرف اشتباهیه خودم قبول ندارم

ولی یادت نره کارای خونه ارجح ب سلامتی وحفظ طراوت زن نیس

باهات موافق نیستم انصاف نیست مرد خسته و کوفته از سرکار بیاد اولین صحنه ای که میبینه یه خونه ی شلخته ...

دقیقا 

تو این اوصاع که واسه یه هزاری باید بجنگی انصاف نیس ادم بی دلیل کار نکنه تو خونه 

شوهر اگه ادم باشه یه روز که حال نداری درک میکنه حتما

این پررویی وشاکی شدن ک کلا حرف اشتباهیه خودم قبول ندارم ولی یادت نره کارای خونه ارجح ب سلامتی وحفظ ...

این خرفت رو قبول دارم اره قرار نیس خودمونو بکشیم واسه کار خونه ولی ما هم وظایفی داریم که نمیشه بی دلیل و عذر موجه انجامشون ندیم

باهات موافق نیستم انصاف نیست مرد خسته و کوفته از سرکار بیاد اولین صحنه ای که میبینه یه خونه ی شلخته ...

خب واقعا مشاغل سخت ب مرور زمان مردو فرسوده میکمه

حرفت کاملا درسته

ولی همین مرد احتیاج ب استراحتای مداوم داره تا قوت بگیره وادامه بده 

کار نکردن زن تو خونه واسه دوروز مثلا یه وق ب معنی این نباشه ک انگار تو خونه بمب منفجر شده 

این واقعا اعصاب خوردکنی هس واسایشو صلب میکنه

زنی ک مدام تمیز میکنه بعد دوسه روز خونه اش نباید وحشتناک بشه دیگه

خب حرفت قبول ولی فک کن گاهی شوهرت از قصد یه قسطی رو نریزه یا خرید نکنه که باعث نشه شما فک کنی همیشه ...

من حرفم فقط سر کار کردنه ولی اینکه طرف قسط نریزه یا خرید نکنه از عمد و خستگی(ک خسته نیس و احتیاج ب استراحت واقعی نداره)بهونه کنه قطعا یه بحث دیگه اس واین سواستفاده از موقعیت موجوده

باید چارچوب مشخص بشه ک مرد بگه من اینجور موقعها خیلی خستم ونمتونم فلان کارو کنم واز قبل هم بگه ک مشکلی پیش نیاد

من حرفم فقط سر کار کردنه ولی اینکه طرف قسط نریزه یا خرید نکنه از عمد و خستگی(ک خسته نیس و احتیاج ب ا ...

خب پس برا زنم همینه دیگه

کلا میدونی قدرت نمایی نمایشی یعنی من ضعیفم میترسم تو اینو بفهمی 

که این کار خیلی از خانوماست 

این خرفت رو قبول دارم اره قرار نیس خودمونو بکشیم واسه کار خونه ولی ما هم وظایفی داریم که نمیشه بی دل ...

این درسته ،ولی واقعا خداییش ما خانوما یه وقتایی لازم داریم ک استراحت یه روزه یا دوروزه داشته باشیم (چون مثلا خود من خیلی رو تمیز بودن ومرتب بودن حساسم و واقعا سعی میکنم ) ولی همیشه قبلش خونه رو مرتب کنیم چون همین تو اسایش وارامش خودمون موثره

نباید دیگه سواستفادع کنیم

خب پس برا زنم همینه دیگه کلا میدونی قدرت نمایی نمایشی یعنی من ضعیفم میترسم تو اینو بفهمی  که ...

اره واقعا 

بنظر من ماها بعنوان یه زن نباید ادای مردارو در بیاریم

بخدا خیلی ها اینطورن ولی فقط با گذشت زمان میفهمی چقد فرسوده وشکسته وپیر شدن حتی گاهی بروز نمیدن ولی واقعا هستن 

این درسته ،ولی واقعا خداییش ما خانوما یه وقتایی لازم داریم ک استراحت یه روزه یا دوروزه داشته باشیم ( ...

اره قبول دارم ولی به نظر من مردا رو چیزی که میبینن حساسن من خودم اگه خیلی خسته باشم نتونم کار کنم کارایی که جلو.چشم نیست رو انجام نمیدم ولی ظاهر خونه رو.همیشه مرتب نگه میدارم