2777
2789
عنوان

کسی آزمایش ژنتیک داده؟؟

191 بازدید | 10 پست

سلام من با شوهر دختر خاله پسرخاله ایم.گفتن برین آزمایش ژنتیک.کسی رفته؟؟من خیلی میترسم مشکل داشته باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

من قبل عقد رفتم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما فامیل نبودیم ولی بخاطر مشکلی رفتیم آزملیش ڗنتیک دادیم فکر کنم یه دوماهی طول کشید جوابو بزن ولی هیچ مشکلی نداشتیم

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

حتما برو ازمایش ژنتیک . من و همسرم هم دختر عمو پسر عمو هستیم رفتیم مشکلی نبودخدا رو شکر . اگه تو فامیل درجه یک مشکل ژنتیکی یا بیماری خاصی مثل کوتولگی، کر  و لالی ، فلج و ... ندارین مشکلی نیست نگران نباش

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
الان عقد کردین یا ازدواج کردین؟

عقدیم چهار ماه دیگه عروسیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ما فامیل نبودیم ولی بخاطر مشکلی رفتیم آزملیش ڗنتیک دادیم فکر کنم یه دوماهی طول کشید جوابو بزن ولی هی ...

کِی دادین؟چقد هزینه اش شد؟کاریوتایپ بود؟

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍