2777
2789
عنوان

کسی آزمایش ژنتیک داده؟؟

190 بازدید | 10 پست

سلام من با شوهر دختر خاله پسرخاله ایم.گفتن برین آزمایش ژنتیک.کسی رفته؟؟من خیلی میترسم مشکل داشته باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

من قبل عقد رفتم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما فامیل نبودیم ولی بخاطر مشکلی رفتیم آزملیش ڗنتیک دادیم فکر کنم یه دوماهی طول کشید جوابو بزن ولی هیچ مشکلی نداشتیم

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

حتما برو ازمایش ژنتیک . من و همسرم هم دختر عمو پسر عمو هستیم رفتیم مشکلی نبودخدا رو شکر . اگه تو فامیل درجه یک مشکل ژنتیکی یا بیماری خاصی مثل کوتولگی، کر  و لالی ، فلج و ... ندارین مشکلی نیست نگران نباش

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
الان عقد کردین یا ازدواج کردین؟

عقدیم چهار ماه دیگه عروسیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ما فامیل نبودیم ولی بخاطر مشکلی رفتیم آزملیش ڗنتیک دادیم فکر کنم یه دوماهی طول کشید جوابو بزن ولی هی ...

کِی دادین؟چقد هزینه اش شد؟کاریوتایپ بود؟

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍