2777
2789
عنوان

شیردهی در دوران بارداری

5888 بازدید | 22 پست

اگه کسی تجربه داره بگه 

یه بچه یک ساله دارم 

وباردارم

بچمم وابسته به شیر

ببخشید دوباره تاپیک زدم اخه اخر شب کاربرا بیشترند

اللهم عجل لولیک الفرج

آجیم بچه ش یکسالش بود که ناخواسته باردار شد،دکتر گفت هنگام شیردهی اگه زیر دلت درد گرفت دیگه به بچه شیر نده

در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچم یکسالشه و سه ماهه باردارم والا مقاله زیاد خوندم همش گفته اگر بارداری قبلیتون پر خطر نبوده میتونید شیر بدید برای هیچکدوم ضرر نداره به شرطی که تغذیتون خیلی خوب باشه منم ادامه میدم توکل له خدا ولی خیلی گشنم میشه و ضعف داذم

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
منم بچم یکسالشه و سه ماهه باردارم والا مقاله زیاد خوندم همش گفته اگر بارداری قبلیتون پر خطر نبوده می ...

اگه بدونم برای شیر خوار شیر مفید باشه و برای جنین ضرر نداشته باشه میدم

تغذیه هم چیزای مقوی باید خورد مثلا سویق ومغز ها و...

اللهم عجل لولیک الفرج
اگه بدونم برای شیر خوار شیر مفید باشه و برای جنین ضرر نداشته باشه میدم تغذیه هم چیزای مقوی باید خور ...

نه گفته بود برای هیشکی ضرر نداره. حتی گفته بود آغوز تا چند روز بعد تولد همش تولید میشه و مشکلی نداره آره فردا میرم خرید میکنم ببینم ضعفم بهتر میشه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

عزیزم منم این شرایطو داشتم دکترم گفت تا ۱۶ هفتگی میتونم شیر بدم. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.