2777
2789
عنوان

خانوما بچم تب داره😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 22 پست
سرکه نزنیا بچه تشنج میکنه خطرناکه گلاب بریز

سرکه سیب را اتریشی ها برای پایین آوردن تب ابداع کرده اند. پایین آوردن تب با استفاده از سرکه سیب یک ساعت طول می‌کشد ولی این مزیت را دارد که تب به طور ناگهانی پایین نمی‌آید و بدن دچار شوک نمی‌شود.

دستور العمل :

نصف فنجان سرکه سیب را با یک لیوان آب معمولی مخلوط کنید. سپس یک جفت جوراب شخص را به این محلول آغشته و بعد از چلاندن آن ها را به پای فرد بپوشانید.

این روش را هر چند بار که لازم باشد تکرار کنید.

سرکه سفید

سرکه سفید انگور را تقریبا همیشه همه در خانه دارند.

دستورالعمل:

۱ تا ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید را در یک فنجان آب حل کنید. جوراب ها را به این محلول آغشته کنید. پس از گرفتن آب اضافی آن را پای شخص کنید تا تب پایین بیاید. این روش را هم تا پایین آمدن تب هر چند بار که بخواهید می‌توانید تکرار کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چ مقاومتیه ک نمیبرید دکتر  خودتون سرخود دارو میدین؟ عزیزم ببر دکتر کاری نکن الکی

لطفا الکی چیزی نگید.دکتربردم فقط پرسیدم الان تبش37هست نیازه بازبدم یانه بزارم اگربالاتررفت بدم همین

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
لطفا الکی چیزی نگید.دکتربردم فقط پرسیدم الان تبش37هست نیازه بازبدم یانه بزارم اگربالاتررفت بدم همین

شربت بروفن که تا۸ساعت نمیزاره تب کنه بچت منم همینومیدم ولی اگه حس کردی بازتبش رفته بالا۴ساعتی بهش بده مشکلی نداره

شربت بروفن که تا۸ساعت نمیزاره تب کنه بچت منم همینومیدم ولی اگه حس کردی بازتبش رفته بالا۴ساعتی بهش بد ...

بله عزیز دکترش گفته 6 ساعت به 6ساعت.ولی من ساعت12 ونیم ظهر دادم تا 8شب ندادم که دیدم تب کرده بهش دادم

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم