2777
2789
عنوان

حلقمو گم کردم چیکار کنممم

145 بازدید | 8 پست

من یه حلقه نقره داشتم که جاهای معمولی مینداختمش دستم ست با شوهرم بود الان فک کنم افتاده تو یه جایی تو جاده که نمیتونم برگردم بیارمش کسی راهی بلده پیدا بشه خودش؟شاید بگین خرافاتیم ولی خیلی مهمه بگین اگه میدونین😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا انتظاری ورد بخونیم پیدا شه خو خواهر من پیدا نمیشه دیگه ماله شوهرتم در بیار برید ی ست دیگه بخرید

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    
شنیدم بخت شاه پریان ببندی و این چیزا ولی نمیدونم برا منم جواب میده یا نه

هان 😑😑😑😑😑 بیخیال جان خودت شاه پریان دیگه کیه 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    

چرا اینجوری شدن وجدانن ملت 

شنیدم بخت شاه پریان ببندی و این چیزا ولی نمیدونم برا منم جواب میده یا نه

۲۰ جفت بال پشه ماده باید آتیش بزنی

پیدا میشه

کاربرآقا،،، اما خداشاهده بعضی از تاپیکها و دغدغه های بعضی هارو میبینم هرشب ی اورژانسی میخورم بجون خودم،،