2777
2789
عنوان

چشه این😐

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 42 پست
باباادم برادرشوهرت گرم چه بامعرفته من اصلاهیچوقت دوسندارم برم زیربارمنت هیچ احدالناسی.امسال اثاث کش ...

مطمعنا دستش درد نکنه وظیفه ای نداشته بیاد کمک 

و اینکه متقابلا ماهم جبران میکنیم

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیا یه تیرم بزن تو پام!!!

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
ن عزیزم کمک کردن هیچوقت اسمش کلفتی نیست بلکه نشون دهنده شعوربالای یه فرده😁

نظرا با هم فرق میکنه عزیزم. من از دید همسر ایندش به قضیه نگا کردم.من خودم اصلا دوس ندارم شوهرم بره کارای کسیو انجام بده. مثل رو کابینت تمیز کردنو و اینا. مرد باید واسه کمک به بقیه کارای مردونه بکنه اونم در صورت لزوم نه همیشه.کمکای خونه داریشو بزاره واسه زنش بهتره.

نظرا با هم فرق میکنه عزیزم. من از دید همسر ایندش به قضیه نگا کردم.من خودم اصلا دوس ندارم شوهرم بره ک ...

خیلیم عالی😊

عروس خانم خوشبخت بشین انشاالله.همیشه خندون وشادباشین .😍 درموردبرادرشوهرتم،وقتی پیش شوهرته همه ی کا ...

مرسی قشنگم😊

ایده عالیه😂😂

پگول عروسی کردییییییییی.وای نه عزیززززم.مبارکت باشهههههه الهی که خو شبخت بشی فداتشم.وای خدا چقدر خوشحال شدم جااااانم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
پگول عروسی کردییییییییی.وای نه عزیززززم.مبارکت باشهههههه الهی که خو شبخت بشی فداتشم.وای خدا چقدر خوش ...

هاااا بالاخره غول اخرو رد کردم😍😍😍😍😍خدانکنه مهربوووونم😍😍😍😍😍🙈🙈🙈🙈🙈