2777
2789
عنوان

خانم های گلی که بالای ۶ سال تجربه زندگی مشترک دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 39 پست
مرسی عزیزم ۷ ساله اینجوری هستیم الان کم مونده خونمون تموم شه مستقل بشیم لطفا دعا کنید خونمون زودتر ت ...

انشاالله به زودی دوستم

استقال بهترین حس دنیاس

وزن اولیه ۷۸🤗🤗🤗  وزن هدف۶۵ 😍😍😍              شروع کالری شماری ۹۸.۱.۱۹  با تاپیک بامداد خمار👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهه خریدتوسط زن انجام بشه.فوقش دوتایی برین کم کم یادمیگیره چی و چجوری بخره من سالها خودم خرید ک ...

منم سالها خودم کردم هم گفتم کارش کمتر بشه هم خوب به سلیقه خودم میخریدم کاملااا و بهترین انتخابارو میکردم هم کنارش واسه خودم پس انداز میکردم و هر چیزی دوس داشتم میخریدم 

ولی الان خسته شدم انگار 

نمی ارزه وقت گداشتن چون جدیدا غر هم میزنه خیلی 

انگار اصلااا کار مهمی که نیس هیچ 

تازه میگه خوب مدیریت نمی کنی پولو😥

وزن اولیه ۷۸🤗🤗🤗  وزن هدف۶۵ 😍😍😍              شروع کالری شماری ۹۸.۱.۱۹  با تاپیک بامداد خمار👌
منم سالها خودم کردم هم گفتم کارش کمتر بشه هم خوب به سلیقه خودم میخریدم کاملااا و بهترین انتخابارو می ...

تبدیل به وظیفه میشه

احساس کلفت بودن داشتم اصلا.

الان اصلا تنهانمیرم یاخودش بره یاباهم.مگر از سوپری مجبوری بخرم لازم داشته باشم

نه فدات رویایی نیس ما بیشتر وقتا باهم میریم و مواقع اضطراری اگر شوهرم بیکار باشه میره و اما نباشه خو ...

چه خووووب من فکر میکردم دونفره خرید کردن خیلی رویایی میشه 😍😍😍

و صبوری مرا کوه تحسین میکرد...!
چه خووووب من فکر میکردم دونفره خرید کردن خیلی رویایی میشه 😍😍😍

نه عزیزم فقط حوصله و اخلاق میخواد بعضی مردا حوصله ندارن زناشون بیان نظر بدن تو خرید اما شوهرم همیشه میگه باهم بیشتر دقت میکنم تو خریدم

ما 10 ساله باه همیم. اولا با هم میرفتیم خرید ولی از بس که همیشه عجله داره میرسیدیم خونه میدیم کلی چیز یادم رفته، تصمیم گرفتم خودم برم، بعد دوباره دیدم پررو شده لیست میدادم خودش بره خرید بعد برمیگشت خونه میدیدم فقط کیک و بیسکوییت و شیرینی خریده و بقیه چیزا رو قفسه ها رو پیدا نکرده تو مارکت😮 دیگه دیدم بهتره رو سنگینی خودم بمونم و خودم خریدا رو انجام بدم