بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دوستانی که همسرتون انجام میده که بسیااار هم عالی هست یه سوالی از خریدا راصی هستید اخه ...
من به همسرم لیست میدم. اگر لازم باشه چند تا مارک مورد نظرم رو جلوش مینویسم. گاهی بهم زنگ میزنه میگه فلان چیز رو نداره چی کار کنم؟! منم راهنماییش می کنم. مشکل من اصولاً با خرید میوه و سبزیش هست که زیاااد میخره. میگم نیم کیلو با دو کیلو برمیگرده خونه.
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
دوستانی که همسرتون انجام میده که بسیااار هم عالی هست یه سوالی از خریدا راصی هستید اخه ...
خریدهایی که ماهانه کلی میخریم مثل حبوبات رو باهم میریم. ولی خریدای روزانه و مرغ و گوشت و میوه رو خودش انجام میده اوایل بلد نبود و خرابکاری میکرد اما وقتی بهش میگفتم ایراداتشو البته در کمال آرامش دفعات بعد بهتر و بهتر شد
بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊