2777
2789
عنوان

خانم های گلی که بالای ۶ سال تجربه زندگی مشترک دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 39 پست

دوستانی که همسرتون انجام میده که بسیااار هم عالی هست یه سوالی 

از خریدا راصی هستید 

اخه من حساسم یکم مثلا حبوبات بسته بندی دوس ندارم یا مارکارو خوب بلد نیس یا...

سخته بهش یاد بدم دقیقا چی با چه مارکی و از کجا ها بخره

وزن اولیه ۷۸🤗🤗🤗  وزن هدف۶۵ 😍😍😍              شروع کالری شماری ۹۸.۱.۱۹  با تاپیک بامداد خمار👌
شوهرم انجام میده  ولی یه دوستی دارم حقوق شوهرش دستشه وکل خرید خونه با خانمه میگه خیلی سخته ولی ...

منم دقیقااا همینجوریم الان

وزن اولیه ۷۸🤗🤗🤗  وزن هدف۶۵ 😍😍😍              شروع کالری شماری ۹۸.۱.۱۹  با تاپیک بامداد خمار👌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستانی که همسرتون انجام میده که بسیااار هم عالی هست یه سوالی  از خریدا راصی هستید  اخه ...

عزیزم باید صبور باشی هی ازش ایراد نگیری هر دفعه خرید کرد بگی همه چی عالیه ولی این دفعه این وسیله رو فلان مدلی بگیر

یکی دو ماه طول میکشه بعد میبینی چه راحت مارکارو میشناسه و همه چی میخره

خدایا شکرت هزاربار
منو شوهرم وقتی میریم خرید میگه تورو باید ببرم از این سوپرمارکت کوچولو ها که رو وسایل خاک گرفته😂 فر ...

اره به خدا 

آدم هرچی میبینه دوس داره برداره بعد میاره خونه میبینه خیلیم لازم نداشته 😂😂 مخصوصا تو هایپر مارکتا که همه چی دارن 

و صبوری مرا کوه تحسین میکرد...!
چرا ؟؟

اخه مادر شوهر من واسه خونه خودشون نون هم نمی خره .چه برسه خونه ما 

واسم خیلییی عجیب بود سبکتون در کمال احترام البته

اخه مادر شوهر من واسه خونه خودشون نون هم نمی خره .چه برسه خونه ما  واسم خیلییی عجیب بود سبکتون ...

آخه ما خورد و خوراکمون باهمه شوهرم خرجی اونا رو هم میده مثلا شوهرم یکی دو ملیون میده مادر شوهرم میره بازار خرید میکنه برا خونه

دوستانی که همسرتون انجام میده که بسیااار هم عالی هست یه سوالی  از خریدا راصی هستید  اخه ...

من به همسرم لیست میدم. اگر لازم باشه چند تا مارک مورد نظرم رو جلوش مینویسم. گاهی بهم زنگ میزنه میگه فلان چیز رو نداره چی کار کنم؟! منم راهنماییش می کنم. مشکل من اصولاً با خرید میوه و سبزیش هست که زیاااد میخره. میگم نیم کیلو با دو کیلو برمیگرده خونه. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

خریدهایی که ماهانه کلی میخریم مثل حبوبات رو باهم میریم. ولی خریدای روزانه و مرغ و گوشت و میوه رو خودش انجام میده اوایل بلد نبود و خرابکاری میکرد اما وقتی بهش میگفتم ایراداتشو البته در کمال آرامش دفعات بعد بهتر و بهتر شد

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
آخه ما خورد و خوراکمون باهمه شوهرم خرجی اونا رو هم میده مثلا شوهرم یکی دو ملیون میده مادر شوهرم میره ...

بسیااار هم عالی

افرین به همسرت افرین به درک شما 

دست مادر شوهرتم درد نکنه خرید واقعا واسه زن سخته حتی واقعا کارتت پره و ماشین زیر پاته

من ازدواج نکردم ولی دوس دارم باهم بریم خرید ☺️ میدونم خیلی رویایی ام 😂

نه فدات رویایی نیس ما بیشتر وقتا باهم میریم و مواقع اضطراری اگر شوهرم بیکار باشه میره و اما نباشه خودم میرم اما خیلی دیر به دیر پیدا میشه خودم برم

بسیااار هم عالی افرین به همسرت افرین به درک شما  دست مادر شوهرتم درد نکنه خرید واقعا واسه زن ...

مرسی عزیزم ۷ ساله اینجوری هستیم الان کم مونده خونمون تموم شه مستقل بشیم لطفا دعا کنید خونمون زودتر تموم شه