2777
2789

بع منم یاد بدین بعضی وقتا از دست خواندهی شوهرم اعصابم خورد میشه

❤ باش آغرسی:گجه چاغی یاتمادیم باش یاستغینا آتمادیم دئیب دوردوم وای باشیم توکدو گوزدن یاشیم هچ آنام دا یاتمادی باش یاستغینا آتمادی باشیم اوسته دایاندی شام کیمی منه یاندی درمان ایچیردی احمال باشیما گویدو دسمال دینجلیب یوخلادیم من آنا چوخ چوخ ساغول سن آنا الین وار اولسون گونلونده کدر سولسون❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید رو خودت کار کنی حرفتو بتونی بزنی اونوقت میتونی از حقت دفاع کنی کم رویی رو باید بزاری کنار

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

من که بعضی اوقات نمیدونم چرا لال میشم خودم از دست خودم حرصم میگیره

وزن اولیه ۶٨  هدف اولیه ۶۳  هدف نهایی ۵۷              خدا جونم میدونم همیشه همه جا هستی کمکم کردی زمین خوردم دستمو گرفتی بعضی وقتها به مو رسید ولی پاره نشده همیشه صدامو شنیدی گریه هامو دیدی خنده هامو دیدی میدونم بنده خوبت نبودم همیشه ناراضی و شاکی بودم ولی من غیر از تو که کسی رو ندارم. رفیقم دوستم نفسم همراهم عشقم هوامو داشته باش مثل همیشه . بوسسسسس  

بچه ها شماهایی که حاضرجواب نیستین و دوست دارین حاضر جواب باشین، توی تنهایی حرفای مادرشوهر و خواهرشوهرو یادتون بیارین، بعد براش جواب پیدا کنین، یه مدت این کارو بکنین جوابا تو ذهنتون می مونه، یواش یواش شروع به تحویل دادنشون بکنید

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

من یه بار به دخترم تب کرده بود.مادر شوهرم هزار تا حرف زد که نمیدونم حموم بردیش اینجوری شده.مغازه بردیش،غذای کمکی دادی،سوپ دادی،سرماخورده فلان شده.هزار تا دلیل الکی آورد.منم هیچی نگفتم.هی گفتم نه اینجوری نبوده اونجوری نبوده.اومدم به دخترم پوره سیب زمینی بدم.خیلی خوشحال شد دخترم.گفت عهههههه.گشنه ش بوده.چرا بهش غذا نمیدی؟شیر نداری و سیر نمیشه و فلااااان.منم برگشتم بهش گفتم غذا میدم میگی نده.مریض شده.نمیدم میگی چرا نمیدی؟دیگه من چیکار کنم؟همونجا برگشته میگه اینقد زبون داره.چجوری حرف میزنه.توخونه خودم.حالا آخر سر معلوم شد واسه دندونش سه روز بود تب کرده بود😒خیلی پیرزن مزخرفیه.

این سومین کاربریمه😅😅😅
مثلا ولی دستم میبره یا میسوزه جاریم میگه وایی الان چه میشه هر چی میشه همون جمله رو میگه

وا شوهرم ناراحت میشه دوست نداره من و ابنجورز ببینه میگه زحمتت میشه.خخخ

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ