2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه بار اینجوری بودم..شنیدی میگن ترس رو با آب و نمک میگیرن

اون کارو انجام دادم خیلی بهتر شدم

قرآن هم بخون..مخصوصا سوره طلاق..مزمل و یس..زیاد بخون هروقت با شوهرت دعوا میشه..تاثیرشو به عینه دیدم

من ده سال ازدواج کردم سالهای اول دیگران وقتی میدیدن بحث داریم مثلا مامان یا بابام یا خواهرام خیلی بد میشد کار بالا میکشید رفتارشون عوض میشد ولی الان زلزله های کوچیک ولی نمی خوام روی پسرم اثر بزاره

عزیزم تو بحثا وقتی کار داره بالا میگیره بحثو عوض کن یا مثلن برو یه اتاق دیگه یا بیرون خونه. بعدن که اروم شدید سر فرصت با ارامش حلش کن. حرفو تو دلت نگه نداز حمن دلخوریتو بیان کن بزار بدونه که جای بهونه نداشته باشه. بعدم سر هر چیزی نیاز نیس بحث کنی کری که درسته انجام بده من قبلن خسلی بابام بحث داشتم اشتباه از خودم بود که میرفتم میگفتم نظر من اینه یا میخوام فلان کارو کنم‌. الان کار خودمو میکنم  و دیگه بعدش چیزی نمیتونن بگن. 

با خانواده شوهرم خیلی خوبم با خانواده خودم خوبم دوستای خوبی دارم با فامیلا رفت وامد داریم خوبیم اما باهم خوب نیستیم اصلا همدیگه رو درک نمیکنیم بعد ده سال هنوزم نتونستین همدیگه رو بشناسیم یعنی در واقعیت من کوتاه میام وهمسرم کلا نا ارومه .بعضی وقتا حتی خواهرش میگه شاید از تغذیشه ... نمیدونم ارامش میخوام