2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن کار و 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

اگه از اون صفحه عکس داشتین خب شاید میشد راهنماییتون کرد

برای خیلی چیزا به شورای حل اختلاف مراجعه میکنن

اگر برای صلح و سازش خودشون با رضایت طرف مقابل به شورا مراجعه کرده باشن که خب دعواشون احتمالا مدنی و حقوقیه

درغیر اینصورت خب دعواشون ممکنه مالی یا راجع به حق کسب یا اجاره بها باشه

یا دعاوی مربوط به ارث و یا خانواده و نفقه و اینا باشه که خب البته چون اون خانوم غریبست این احتمال نیست

اگه از اون صفحه عکس داشتین خب شاید میشد راهنماییتون کرد برای خیلی چیزا به شورای حل اختلاف مراجعه می ...

کارش کابینت داخل برگه نوشته بود یکی به اسم علی وسایل کارش برداشته 

خواهان شوهرم بود

خوانده فاطمه ..ناشناس نوشته بود 

اون اصلا با صاحب خونه کاری نداره چون نصابه اجرایه کار با اون نیست دست صاحب کاره

از این شک کردم چون خیلی عصبی شد بهش نشون دادم اصلا نمی خواست من ببینم 

بد به دلت راه نده عزیزم

چون اطلاعاتت ناقصه نمیشه دقیق راهنماییت کرد

شاید مسئله ی کوچیکی پیش اومده که به هر دلیلی نخواسته بدونی تا بهم نریزی

سعی کن دیگه به روش نیاری و با سیاست های زنونه بهش نزدیکتر شی تا با خیال راحت باهات درد و دل کنه و پنهون کاری نداشته باشه

بد به دلت راه نده عزیزم چون اطلاعاتت ناقصه نمیشه دقیق راهنماییت کرد شاید مسئله ی کوچیکی پیش اومده ...

از مطلب گذشته خیلی وقته پنهان کاری داره مطمعنم کسی کلاهش برداشته من از خدامه چوب بدکاریهاش بخوره 

از مطلب گذشته خیلی وقته پنهان کاری داره مطمعنم کسی کلاهش برداشته من از خدامه چوب بدکاریهاش بخوره&nbs ...

اگه دعوای مالی راجع به مال منقول(وسایل کارش)باشه،چون توی شورا مطرح شده،مطمئنن میزان مبلغ دعوا زیر ۲۰میلیون تومنه

ولی خب عزیزم،تحت فشار مالی قرار گرفتن شوهرت،تو رو هم شامل میشه

زندگی رو برای خودت تلخ نکن

بیخیالی طی کن