2777
2789

از بچگی عاشق نی نی بودم خیلی باحوصله نی نی اولم سقط شد بعد یکسال و کلی دردسر باردار شدم ولی از هفته هشت نه احساس کردم اصلا حوصله بچه ندارم و ی جورایی پشیمون شدم علتش چیه؟اخه من ارزوم بود مادر شم ولی الان بچه میبینم غصه م میگیره دقیقا هم از وقتی باردار شدم این حسو دارم

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حوصلش میادباخودبچه

من از اونام که باید مربی مهد میشدم ولی نشدم چون عاشق بچه م الان یهو اینجور شدم کسی تجربه مشابه نداره؟

منم انقد خوب بودم بچه مردمو نگه میداشتم صبوررررر عاشق بچه ولی وقتی بچه خودم اومد خیلی بی حوصله شدم ش ...

درکت میکنم منم بعصیوقتا میگم واااای کی حوصله داره بچه خواهرشوهرم شش ماهشه یعنی میخوام گریه کنم از شب گریه هاش و کولیکی که داشتوقتی خونه مادرشوهرم بودیم

خخخخ منم همین بودم بعضی وقتا که به بعدا فکر میکنم پشیمون میشم ولی وقتی میخوام برم سونو دل تو دلم نیس ...

چند وقتته عزیزم؟من اولی تو نه هفته و پنج روز قلبش وایساد الان دوازده هفته و دوروزم خوردم به تعطیلات همش میگم نکنه چیزیش شه نکنه مشکلی باشه شنبه نوبت سونو ان تی دارم

نگران نباش

خود بارداری یه سری مشکلات داره

خستگی داره

استرس داره....

به خاطر اینا کم حوصله شدی

ان شاءالله همین که چشمت ب بچه خودت بیوفته همه چی یادت میره

سعی کن این حالاات بدو از خودت دو کنی و پرانرژی و پرنشاط منتظر بچه ت باشی

چون بعد زایمان یه کم این حالتا پیش میاد

منم انقد خوب بودم بچه مردمو نگه میداشتم صبوررررر عاشق بچه ولی وقتی بچه خودم اومد خیلی بی حوصله شدم ش ...

تقصیر بچه خواهرشوهرمه انقد گریه میکرد که افسرده شدم