2777
2789
عنوان

کاش کمکم کنید بدجوری دلم گرفته

452 بازدید | 63 پست

سلام دوستان من با یه آقا پسری در ارتباطم ک شهرامون ۱۵ ساعتی از هم دوره...

من یه همکلاسی دارم ک همشهری ایشون هستن.
امروز ازشون خواستم ک موقعی ک میاد خوابگاه چنتا وسیله از آقا پسره بگیره برام بیاره...

دختر خانوم زنگ زد ب من گف خاکتوسرت پسره خیلیییی از تو بهتره
من اون لحظه دلم بدجوری شکست
و این حرفش رو ب پسره گفتم
و احساس میکنم کار اشتباهی کردمو خودمو کوچیک کردم
ب نظرتون چیکار کنم
خیلی دلم گرفته بخدا

وقتی ب آقا پسره گفتم اصلا نگف ک نه اینطوری نیس یا بخواد از من تعریف کنه ک ب دل نگیرم

قضاوت کار خداس و زمان همه چی رو حل میکنه.حرص نخوریم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بترس که دوستت بره با این دوس پسرت دوس شو😂😂😂

اتفاقا بعدش دوباره بهش زنگ زدم گفتم منظورت چیه بهتره ازم خندید گف شوخی کردم هم سطحید ولی یادت باشه شمارشو ندادی ک باهم هماهنگ شیما

گفتم چییییی 😲

گف ب چشم برادرم شمارشو ندادی

مادخترابزرگترین اشتباه همون اینه ک خودمونواویزون پسرامیکنیم

نه اتفاقا اصلااااا آویزونش نیستمو رابطمون مثل این بچه ها نیس ک سر هرچی لوس بازی در بیاریم

ولی خب الان ک خودمو کوچیک کردم با گفتن اون حرف، دلم بد جوری گرفته و نمیدونم چطور درستش کنم این گندی ک زدمو

دوتا کار اشتباه کردی

اول فرستادن دوستت پیش دوست پسرت

دوم گفتن حرف دوستت😐😐😐

اشکال نداره کاریه که شده..بعدا اسم یکی رو بیار بگو فلانی گفته مدل چشمام خیلی قشنگه یا رنگ موهام عالیه و...خلاصه گاهی اوقات از قول یه نفر دیگه از خودت تعریف کن.

هییییچ وقت هم دوستاتو رو وارد زندگی مشترکت نکن 

و اینکه از هییییییچ خانمی هم پیش دوست پسرت تعریف نکن از هیچ چیش

انشاالله عاقبت به خیر بشی😘