2777
2789
عنوان

خانم هاي شيرازي يه لحظه مياين?

150 بازدید | 8 پست

مهمون خونه يا هتل آپارتمان قيمت مناسب كجا هست?

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

عزیز از بازار برنامه اتاقک رو نصب کن از همه شهرا باهمه قیمت‌ها همراه باکلی عکس خونه، سوئیت، هتل، اتاق و... وجودداره 👍😊

نمیترسم اگه گاهی دعامون بی اثر میشه،،،همیشه لحظه آخر خدا نزدیک‌تر میشه❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز از بازار برنامه اتاقک رو نصب کن از همه شهرا باهمه قیمت‌ها همراه باکلی عکس خونه، سوئیت، هتل، اتا ...

ممنونم عزيزم

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
اونایی که اطراف حرم شاهچراغ هستن اکثرا قیمت هاشون مناسبه ولی خب توقع کیفیت نداشته باش. 

سپاس از طرف اداره همسرم فقط 3 روز هتل ميدن

ولي خب شيرازو تو 3 روز نميشه گشت😘

سلام اگر منظورتون از مناسب کاملا ارزان هست . محله ای هست به نام دروازه اصفهان پر از مهمون خونه هست اونجا . محله خوبی هست مسافر هم توش زیاده ولی خوب جای عالی و با کلاس شهر نیست . اگر دیگه در این حد نه و یه کم خرج کنید مشکلی نیست خیابان رودکی هم پر هتله یه مقدار کلاسش بالاتره و قیمت هم بالا تر . این دو خیابون کاملا معروفن از هر جای شیراز بگید میخوام برم اینجاها تاکسی ها بلدن و میبرن سمت بلوار سرداران هم چند تا اپارتمان دیدم خونه هاشو اجاره میدن کنار باغ دلگشا هست ورودی کوچه اش . مشخصه مجوز اینا دارن ولی از قیمت خبر ندارم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
سلام اگر منظورتون از مناسب کاملا ارزان هست . محله ای هست به نام دروازه اصفهان پر از مهمون خونه هست ا ...

مرسي دوستم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2630645/خانم-هاي-شيرازي-يه-لحظه-مياين?postId=86026018