الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خیلی دیدم. خیلیا کم کاری دارن و حامله میشن. ولی باید از قبلش تحت نظر باشی و آزمایشات نرمال باشن. حین بارداری هم دکتر دوز قرصتو مشخص میکنه که کنترل بمونه. پس نگران نباش
قبل بارداری رفتم برا چکاب.تو آزمایش جامع که دادم مشخص شد تیروئیدم به شدت کم کاره.اگه اشتباه نکنم 0/75 بود.دکترم گفت تا 6 ماه باید تحت درمان باشی و دارو استفاده کنی.منم 6 ماه دارو خوردم و دوباره آز دادم.خیلی بهتر شده بودم .اجازه بارداری رو داد دکترم.ولی تو دوران بارداری و حتی تا 6 ماه بعدِ زایمان قرص لووتیروکسین مصرف کردم.
خداروشکر دخترم سالم هستش و هیچ مشکلی نداره.نه از لحاظ ظاهر نه هوش.همه چیش از نرمال به بالاست.
من 9 ساله دارو استفاده میکنم واقعا با دارو تو رنج نرمال باشه مشکلی پیش نمیاد؟
افرادی که دچار کمکاری یا پرکاری تیروئید هستند باید قبل از بارداری با پزشک خود در مورد مصرف دارو مشورت کنند زیرا لازم است دوز دارو از همان ابتدای بارداری 30 تا 50 درصد افزایش یابد. این افراد قبل از بارداری حتما باید اجازه باردار شدن را از پزشک دریافت کنند، شاید لازم باشد بارداری تا کنترل بیماری و تعدیل در مقدار هورمون تیروئید به تعویق بیفتد.