2777
2789
عنوان

شده با کم کاری تیرویید نی نی سالم و خوشگل داشته باشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرادکترگفته باردارنشو؟؟؟؟مگه انقد مهمه کم کاری قرص خوردین بهترنشدین؟ اما من رفتم دکتر گفت چیزمهمی نی ...

من 9 ساله دارو استفاده میکنم

واقعا با دارو تو رنج نرمال باشه مشکلی پیش نمیاد؟

یعنی با خوردن قرص کم کاریتون تنظیم نشده؟

چرا الان تنظیمه ولی آنتی تی پی او بالاس 

من 3 سال میخوام زیر نظر پزشک باشم بعد باردار شم

با این حال یه ترس عجیبی دارم 

نمیدونم باهاش چیکار کنم

بله من کم کاری تیروئید داشتم

قبل بارداری رفتم برا چکاب.تو آزمایش جامع که دادم مشخص شد تیروئیدم به شدت کم کاره.اگه اشتباه نکنم 0/75 بود.دکترم گفت تا 6 ماه باید تحت درمان باشی و دارو استفاده کنی.منم 6 ماه دارو خوردم و دوباره آز دادم.خیلی بهتر شده بودم .اجازه بارداری رو داد دکترم.ولی تو دوران بارداری و حتی تا 6 ماه بعدِ زایمان قرص لووتیروکسین مصرف کردم.

خداروشکر دخترم سالم هستش و هیچ مشکلی نداره.نه از لحاظ ظاهر نه هوش.همه چیش از نرمال به بالاست.

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

من 9 ساله دارو استفاده میکنم واقعا با دارو تو رنج نرمال باشه مشکلی پیش نمیاد؟

افرادی که دچار کم‌کاری یا پرکاری تیروئید هستند باید قبل از بارداری با پزشک خود در مورد مصرف دارو مشورت کنند زیرا لازم است دوز دارو از همان ابتدای بارداری 30 تا 50 درصد افزایش یابد. این افراد قبل از بارداری حتما باید اجازه باردار شدن را از پزشک دریافت کنند، شاید لازم باشد بارداری تا کنترل بیماری و تعدیل در مقدار هورمون تیروئید به تعویق بیفتد.

از قبل بارداری هم داشتین یا حین بارداری؟

نه قبل از بارداری نداشتم آزمایش داده بودم یک سال قبلش اما هفته نهم آز دادم کم کاری خفیف داشتم تا آخر بارداری لووتیروکسین خوردم

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
عزیزم ،تی اس اج باید در محدوده نرمالش قرار بگیره بعد اقدام کنید به بارداری،کم کاری تیرویید کنترل نشد ...

آره میدونم راستش من تو عقد باردار شدم و تی اس اچم 9 بود به خاطر همین سقط کردم دکترم گفت مشکل ذهنی کمترین چیزیه که داره

واسه همین حتی نرمالم باشه و دکترم اجازه بده برای 3 سال دیگه از الان افسرده شدم فکرای خیلی بدی میاد تو سرم

اگه تحت کنترل باشه چی بازم باعث میشه؟

من چون دو تا پسر داشتم و مبخواستم با iui جنسیت بچم مشخص کنم. قبلش باید ارمایش میدادم و مشخص شد کم کاری دارم

دکتر گفت اول تیروییدت کنترل کن چون احتمال بارداریت کمه و عملم هزبنه داشت. چند ماهی طول کشید

اما متاسفانه اخرش هم iui جواب نداد ولی دلیلش تیروییدم نبود