2777
2789

سلام من کم کاری تیرویید دارم 9 ساله دارو استفاده میکنم

خیلی میترسم بچه دار شم یه چیزیش باشه

از الان دارم میمیرم از استرس واسه 3 سال دیگه که بچه میخواهیم

کسب هست کم کاری داشته باشی از قبل و نی نی سالم و خوشگل داشته باشم؟

با اینهمه ترس چطوری کنار بیام؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مکمل یدو فولیک استفاده کن 

یا یه مکمل ید خارجی 

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

من تو بارداری کم کاری داشتم اما خدارو شکر مشکلی نبود.با دکترت حتما مشورت کن که الکی استرس نداشته باشی استرس خودش مانع بارداری میشه

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

استارتر نگران نباش

من واسه دو تا بچه اولم کم کاری نداشتم

اما برا سومی از قبلش کم کاری داشتم. برعکس بچه سومم خیلیییییی خوشکل تر و نازتر شده. از لحاظ هوشی و رفتاری هم مشکلی نداره

البته تو دوران بارداری خیلی کنترل کردم

اما بهت بگم کم کاری میتونه باعث بشه باردار نشی

والا منم ترسوندی با این ترست ولی من خیلیارو میشناسم که با تیرویید بچه دار شدن بچه هاشونم  سالمن خوشگلی هم که به ژن بستگی داره تازه خیلیا ام که تیرویید بارداری میگیرن الان بیشتر مردم تیرویید دارن اینجوری باشه پس هیچکس نباید بچه دار بشا

انقد که پزشکم گفته باردار نشو فعلا کلا از بارداری از بچه داشتن میترسم  حتی کنترلم بشه بازم یه ...

چرادکترگفته باردارنشو؟؟؟؟مگه انقد مهمه کم کاری قرص خوردین بهترنشدین؟ اما من رفتم دکتر گفت چیزمهمی نیست برای بارداری منعی نداره زیرنظر پزشک فقط دوز داروهاتو کم وزیادمیکنه

انقد که پزشکم گفته باردار نشو فعلا کلا از بارداری از بچه داشتن میترسم  حتی کنترلم بشه بازم یه ...

تیروئید اکثرا باعث سقط میشه ولی اگه درمان شدی نگران نباش تحت نظرش باش من یکی از همکارام تو بارداری تیروئید گرف قرص میخورد تو بارداری بچشم سالم بود خداروشکر

خواهرم کم کاری داشت الان بچش سالمه. دختر داییمم داشت اونم بچش عالی. فقط باید تو رنج نرمال باشه تیرویدت و تو بارداریم دارو استفاده کنی. منم الان باردارم کم کاری دارم

زشکت غلط گرده 

ینی متنفرم از،این دکترای احمق که فقط.ادمو میترسونن

برو پیش یه پزشک باسواد تحت نظر داروتم مرتببخوری. هییییچ مشکلی نیس

منم بودم پسرمم مشالله از،کل بچهای فامیل باهوشتره